Flavour & Fragrance
Inorganic Chemicals
Shanghai Zoran

babagan awake dhewe

apa kita nindakake

Shanghai Zoran New Material Co., Ltd. dumunung ing pusat ekonomi-Shanghai, kantor ekspor kanggo pabrik.Perusahaan kita minangka perusahaan sing nggabungake riset ilmiah, produksi, inspeksi lan dodolan.Saiki, kita utamane ngurusi kimia organik, bahan nano, bahan bumi langka, lan bahan canggih liyane.Iki bahan majeng digunakake digunakake ing kimia, medicine, biologi, pangayoman lingkungan, energi anyar, etc. Kita wis ditetepake papat baris produksi ana karo output taunan 10.000 ton.Isine area luwih saka 70 hektar, kanthi area konstruksi 15.000 meter persegi, lan saiki duwe luwih saka 180 karyawan, sing 10 wong minangka insinyur senior.Wis lulus ISO9001, ISO14001, ISO22000 lan sertifikasi sistem internasional liyane.Layanan sawise-sales lengkap, kita bisa nggawe synthesize minangka request specification pelanggan.

liyane >>
Kaluwihan

Pelanggan pisanan, profesi pisanan, kejujuran pisanan

Shanghai Zoran

PUSAT PRODUK

  • Integrity cooperation 100% 100%

    Kerjasama Integritas 100%

  • Area   15,000 square meters 15.000

    Area 15.000 meter persegi

  • Years Of Establishment 28+ 28+

    Taun Madeg 28+

  • Sales service 24*7 24*7

    Layanan sales 24*7

  • Exporting Country 30+ 30+

    Ngekspor Negara 30+

kabar

Zoran

Shanghai Zoran New Material Co., Ltd.

Perusahaan kita minangka perusahaan sing nggabungake riset ilmiah, produksi, inspeksi lan dodolan

Apa gunane graphene?Loro kasus aplikasi ngidini sampeyan ngerti ...

Ing taun 2010, Geim lan Novoselov menangaké Bebungah Nobel ing fisika kanggo karyané ing graphene.Penghargaan iki wis menehi kesan sing jero kanggo akeh wong.Sawise kabeh, ora kabeh alat eksperimen Bebungah Nobel umume kaya tape adesif, lan ora kabeh obyek riset minangka gaib lan gampang dimangerteni kaya R...
liyane >>

Studi ketahanan korosi graphene / carbon nanotube reinforced alumin...

1. Persiapan lapisan Kanggo nggampangake tes elektrokimia mengko, 30mm dipilih × 4 mm 304 stainless steel minangka basis.Semir lan copot lapisan oksida sisa lan bintik teyeng ing permukaan substrat nganggo sandpaper, lebokake ing gelas sing ngemot aseton, nambani sta ...
liyane >>

(Lithium metal anode) Fase antarmuka saka elektrolit padat asale anion anyar

Solid Electrolyte Interphase (SEI) akeh digunakake kanggo njlèntrèhaké phase anyar kawangun antarane anode lan elektrolit ing baterei digunakake.Baterei logam litium (Li) Kapadhetan energi dhuwur banget diganggu dening deposisi litium dendritik sing dipandu dening SEI sing ora seragam.Sanajan nduweni fitur unik ...
liyane >>