banner

99,99% Kemurnian Tinggi CAS 534-17-8 Cesium Carbonate Cs2CO3 Bubuk

99,99% Kemurnian Tinggi CAS 534-17-8 Cesium Carbonate Cs2CO3 Bubuk

Katrangan singkat:

CAS NO.: 534-17-8

[Formula] Cs2CO3

[Properties] kristal putih, deliquescent gampang, larut ing banyu, alkohol lan eter.Decompose ing 610 ℃


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Cesium Karbonat (Kemurnian Tinggi)

CAS NO.: 534-17-8

[Formula] Cs2CO3

[Properties] kristal putih, deliquescent gampang, larut ing banyu, alkohol lan eter.Decompose ing 610 ℃

[Standar Mutu]
 

Cs2CO3 min%

Kotoran Max ppm

Li

K

Na

Ca

Mg

Fe

Al

Si

Rb

Pb

99.9

5

50

50

30

5

10

50

50

200

5

99.95

5

50

50

20

5

5

20

20

100

5

99.99

1

10

5

10

1

3

2

10

20

5

[Migunakake] Minangka bahan baku kanggo nggawe Catalyst.

[Packing] 25kg / drum utawa miturut syarat pelanggan.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita