banner

Babagan awake dhewe

Perusahaanprofil

Shanghai Zoran New Material Co., Ltd. dumunung ing pusat ekonomi-Shanghai, kantor ekspor kanggo pabrik.Perusahaan kita minangka perusahaan sing nggabungake riset ilmiah, produksi, inspeksi lan dodolan.Saiki, kita utamane ngurusi kimia organik, bahan nano, bahan bumi langka, lan bahan canggih liyane.Iki bahan majeng digunakake digunakake ing kimia, medicine, biologi, pangayoman lingkungan, energi anyar, etc.

Kita wis nggawe papat jalur produksi sing ana kanthi output taunan 10.000 ton.Isine area luwih saka 70 hektar, kanthi area konstruksi 15.000 meter persegi, lan saiki duwe luwih saka 180 karyawan, sing 10 wong minangka insinyur senior.Wis lulus ISO9001, ISO14001, ISO22000 lan sertifikasi sistem internasional liyane.Layanan sawise-sales lengkap, kita bisa nggawe synthesize minangka request specification pelanggan.Kita uga nawakake layanan sumber bahan kimia, amarga kita wis pengalaman lan kenal karo pasar lokal China. Layanan OEM lan Kustomisasi.Kita nyoba saben akeh produk sadurunge pangiriman, kita nahan conto saben kumpulan produksi kanggo nelusuri masalah kualitas.Kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake produk kualitas apik kanggo pelanggan.Perusahaan kita duwe hak impor lan ekspor mandiri.Produk kita wis diekspor menyang saindenging jagad.

<Digimax i5, Samsung #1>
<Digimax i5, Samsung #1>
<Digimax i5, Samsung #1>
<Digimax i5, Samsung #1>

Karyawan kita netepi persatuan, semangat, terus-terusan, nuduhake, konsep menang-menang, kita bakal nyawiji kabeh sing bisa manunggal, lan semangat lan efisien nindakake pakaryan.Nuduhake kawicaksanan kita, ngaturake tim, lan pungkasane entuk situasi win-win saka klien, karyawan lan perusahaan.

Kanthi prinsip "customer first, profession first, honesty first", perusahaan nduweni komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan karo produk lan layanan sing paling sampurna.Produk perusahaan wis didol menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad.Sugeng rawuh para pelanggan saka saindenging jagad kanggo ngunjungi pabrik kita lan nggawe kerjasama sing apik bebarengan!

factory5
factory6
factory7
factory8

Nilai Enterprise

Pelanggan pisanan

Nuruti janji kita

Kanggo menehi ruang lingkup lengkap kanggo bakat

Solidaritas lan kolaborasi

Kanggo menehi perhatian marang panjaluk karyawan lan nyukupi kabutuhan pelanggan