banner

Tuku Pabrik Rega 99,5% bubuk putih Yb2O3 Ytterbium Oksida

Tuku Pabrik Rega 99,5% bubuk putih Yb2O3 Ytterbium Oksida

Katrangan singkat:

Introduksi singkat Ytterbium Oxide

Nomer CAS: 1314-37-0

EINECS No.:215-234-0

Formula: Yb2O3

Bobot Molekul: 325.82

Penampilan: werna putih

Kelarutan: Ora larut ing banyu, cukup larut ing asam mineral kuwat

Stabilitas: Rada higroskopis


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Introduksi singkat Ytterbium Oxide

Nomer CAS: 1314-37-0

EINECS No.:215-234-0

Formula: Yb2O3

Bobot Molekul: 325.82

Penampilan: werna putih

Kelarutan: Ora larut ing banyu, cukup larut ing asam mineral kuwat

Stabilitas: Rada higroskopis

Aplikasi Ytterbium Oksida

1: Ytterbium Oxide, uga disebut Ytterbia, ditrapake kanggo akeh penguat serat lan teknologi serat optik.

2: High kemurnian Ytterbium Oksida digunakake digunakake minangka agen doping kanggo kristal garnet ing laser colorant penting ing kaca tingal lan porselin lapisan lapisan untu kang atos glazes.

3: Amarga Ytterbium Oxide nduweni emisivitas sing luwih dhuwur ing jangkoan infra merah tinimbang Magnesium Oxide, intensitas sinar sing luwih dhuwur dipikolehi karo muatan basis Ytterbium dibandhingake karo sing biasane adhedhasar Magnesium / Teflon / Viton (MTV).

Spesifikasi

sasmita
Yb2O3
2N5
Yb2O3
3N
TREO(%min)
99.00
99.00
Yb2O3/TREO(%min)
99.5
99.9
Fe2O3(%maks)
0,005
0.003
SiO2(%maks)
0,005
0.003
CaO(%maks)
0.008
0,005
Cl-(%maks)
0,005
0.003
Na2O(%maks)
0,005
0.003

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita