banner

Nomer Cas: 89-32-7 PMDA Pyromellitic dianhydride

Nomer Cas: 89-32-7 PMDA Pyromellitic dianhydride

Katrangan singkat:

Pyromellitic dianhydride (PMDA), produk murni yaiku kristal putih utawa rada kuning.Kasedhiya hawa lembab bakal cepet nyerep kelembapan saka udhara lan dihidrolisis dadi Asam Pyromellitic. Dibubarake ing dimetil sulfoksida, dimetilformamida, aseton lan pelarut organik liyane, ora larut ing eter, kloroform lan benzena.Utamane digunakake minangka bahan mentahan kanggo polimida, lan agen crosslinking kanggo nggawe agen ngobati epoksi lan kapunahan resin poliester.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Pambuka Brief

Pyromellitic dianhydride (PMDA), produk murni yaiku kristal putih utawa rada kuning.Kasedhiya hawa lembab bakal cepet nyerep kelembapan saka udhara lan dihidrolisis dadi Asam Pyromellitic. Dibubarake ing dimetil sulfoksida, dimetilformamida, aseton lan pelarut organik liyane, ora larut ing eter, kloroform lan benzena.Utamane digunakake minangka bahan mentahan kanggo polimida, lan agen crosslinking kanggo nggawe agen ngobati epoksi lan kapunahan resin poliester.

Asam Pyromellitic (PMA), uga dikenal minangka 1,2,4,5-benzenetetracarboxylicacid, kristal bubuk putih nganti kuning kekuningan, utamane digunakake ing sintesis polimida, oktil pyromelliate, lan liya-liyane, minangka bahan baku utama kanggo produksi agen pengawet anyaman. .

ITEM PMDA PMA
Kemurnian wt% 99,5% 99%
Sisa Aseton PPM 1500 /
Titik lebur 284~288 /
warna Putih nganti kuning Putih
Asam bebas wt% 0.5 /
Ukuran partikel Ing dikarepake pelanggan Ing dikarepake pelanggan

 

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita