banner

Hubungi Kita

Shanghai Zoran New Material Co., Ltd.

Kanthi produk sing apik banget, layanan berkualitas tinggi lan sikap layanan sing tulus, kita njamin kepuasan pelanggan
lan bantuan pelanggan nggawe nilai kanggo keuntungan bebarengan lan nggawe kahanan win-win.
Welcome pelanggan kabeh ndonya kanggo hubungi kita utawa ngunjungi perusahaan kita.
Kita bakal gawe marem karo layanan profesional kita!

contact us

alamat

Gedung 2, No. 355, Hepeng Road, Distrik Qingpu, Shanghai, China

Telpon

0086-13918746919
0086-(0)21-34786101

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Tutup

Peta

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita