banner

Persediaan penjualan langsung 13965-03-2 15,2% kandungan logam bubuk kuning muda bis(triphenylphosphine) paladium klorida

Persediaan penjualan langsung 13965-03-2 15,2% kandungan logam bubuk kuning muda bis(triphenylphosphine) paladium klorida

Katrangan singkat:

Bis(triphenylphosphine)paladium(II) klorida CAS:13965-03-2 minangka kompleks organologam.Iki minangka katalis kopling silang sing efisien kanggo reaksi kopling CC, kayata kopling Negishi, kopling Suzuki, kopling Sonogashira lan reaksi kopling Heck.

Bis(triphenylphosphine)paladium(II) chloride CAS:13965-03-2 minangka senyawa koordinasi paladium sing ngandhut loro triphenylphosphine lan loro ligan klorida.Iku padhet kuning sing larut ing sawetara pelarut organik.Iki digunakake kanggo reaksi kopling katalis paladium, contone reaksi Sonogashira-Hagihara.Komplek punika planar persegi.Isomer cis lan trans dikenal.Akeh kompleks analog sing dikenal kanthi ligan fosfin sing beda.

Bis(triphenylphosphine)palladium(II) chloride CAS:13965-03-2 bisa disedhiyakake ing macem-macem ukuran kanthi rega sing kompetitif.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Bis(triphenylphosphine)paladium(II) klorida CAS:13965-03-2 minangka kompleks organologam.Iki minangka katalis kopling silang sing efisien kanggo reaksi kopling CC, kayata kopling Negishi, kopling Suzuki, kopling Sonogashira lan reaksi kopling Heck.

Bis(triphenylphosphine)paladium(II) chloride CAS:13965-03-2 minangka senyawa koordinasi paladium sing ngandhut loro triphenylphosphine lan loro ligan klorida.Iku padhet kuning sing larut ing sawetara pelarut organik.Iki digunakake kanggo reaksi kopling katalis paladium, contone reaksi Sonogashira-Hagihara.Komplek punika planar persegi.Isomer cis lan trans dikenal.Akeh kompleks analog sing dikenal kanthi ligan fosfin sing beda.

Bis(triphenylphosphine)palladium(II) chloride CAS:13965-03-2 bisa disedhiyakake ing macem-macem ukuran kanthi rega sing kompetitif.

Spesifikasi

jeneng produk
Trans-Dichlorobis(triphenyl-phosphine) Palladium(II) / Bis(triphenylphosphine)paladiuM(II) chloride /(PPh3)2PdCl2
kemurnian
99,9% min
Kandungan logam
15,2% min
Nomer CAS
13965-03-2
Analyzer Plasma/Elemental Induktif (Impurity)
Pt
<0,0050
Al
<0,0050
Au
<0,0050
Ca
<0,0050
Ag
<0,0050
Cu
<0,0050
Mg
<0,0050
Cr
<0,0050
Fe
<0,0050
Zn
<0,0050
Mn
<0,0050
Si
<0,0050
Ir
<0,0050
Pb
<0,0005
Aplikasi
1. reaksi Suzuki;

2. Iki digunakake utamane ing reaksi katalitik organologam amarga kandungan paladium saka senyawa kasebut.
3. Iku uga melu ing struktur crystalized saka kula Komplek tallacyclic
Packing
5 g / botol;10 g / botol;50 g / botol;100 g / botol;500 g / botol;1kg / botol utawa minangka panyuwunan

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita