banner

Pabrik ing saham Lithium Battery grade Single walled Carbon Nanotube SWCNT

Pabrik ing saham Lithium Battery grade Single walled Carbon Nanotube SWCNT

Katrangan singkat:

Spesifikasi Single Walled Carbon Nanotubes:

OD: 20-30nm

ID: 5-10nm

Dawane: 10-30um

Kandungan: >90wt%

Konten CNT: >38wt%

Cara nggawe: CVD


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Spesifikasi Single Walled Carbon Nanotubes:

OD: 20-30nm

ID: 5-10nm

Dawane: 10-30um

Kandungan: >90wt%

Konten CNT: >38wt%

Cara nggawe: CVD

Kauntungan saka SWCNT sing digunakake ing Pengolahan Limbah:

Aplikasi: Amarga beda diameter lan sudut heliks, nanotube karbon bisa dadi atribut metalik utawa atribut semi-konduktif.Dadi, bisa digunakake kanggo nggawe dioda skala molekul, lan dioda bakal cilik kaya nanometer sing luwih cilik tinimbang sing universal saiki.Karbon nanotube nduweni kekuatan paling dhuwur, sing luwih kuwat tinimbang baja.Ing wektu sing padha, karbon nanotube entheng banget bobote, sing mung sepersepuluh saka baja.Nduwe perspektif aplikasi sing apik ing bidang bahan komposit lan bakal dadi pengaruh gedhe kanggo aerospace lan aeronautika.

Karbon nanotube nduweni kinerja emisi lapangan sing apik.Bisa digunakake kanggo nggawe piranti tampilan panel warata lan tinimbang teknik tabung elektron katoda gedhe lan abot.Kajaba iku, nanotube karbon uga bisa digunakake kanggo nggawe bantalan molekul lan robot nano.Cocog kanggo digunakake minangka bahan panyimpenan energi kayata panyimpenan hidrogen.Ing teknik obat, bisa digunakake minangka wadhah nano lan kanggo ngontrol dosis.

Carbon nano-tabung yaiku kristal grafit tubular kelas nano, sing kasusun saka monolayer utawa multilayer flakegraphite sing ngubengi poros tengah miturut sudut spiral tartamtu sing kriting lan menyang tabung silinder sing mulus.Amarga konstruksi khusus, nduweni sifat khusus lan bisa digunakake ing elektronika, mesin, obat, energi, kimia, optik lan bidang ilmu material liyane, uga panggunaan potensial ing bidang arsitektur.Dheweke nuduhake kekuatan sing luar biasa lan sifat listrik sing unik, lan minangka konduktor termal sing efisien.

Kekuwatan lan keluwesan nanotube karbon nggawe potensial digunakake kanggo ngontrol struktur skala nano liyane, sing nuduhake yen bakal duwe peran penting ing teknik nanoteknologi.

Spesifikasi

H863a0492c2884ae38b5fc95c1414ccb7x
Properti Unit SWCNTs Cara Pangukuran
OD nm 1-2 1-2 1-2 HRTEM, Raman
kemurnian wt% > 90 > 90 > 90 TGA & TEM
dawa mikron 5-30 5-30 5-30 TEM
SSA m2/g >380 > 300 >320 BET
ABU wt% <5 <5 <5 HRTEM, TGA
Ig/Id -- > 9 > 9 > 9 Raman
-OH Fungsional wt%   3.96   XPS & Titrasi
- COOH Fungsional wt%     2.73 XPS & Titrasi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita