banner

Pasokan pabrik rega paling apik CAS 25895-60-7 Sodium cyanoborohydride

Pasokan pabrik rega paling apik CAS 25895-60-7 Sodium cyanoborohydride

Katrangan singkat:

Jeneng: Sodium cyanoborohydride

Jeneng liya: Sodium cyanotrihydridoborate; sodium cyanoboranuide

CAS: 25895-60-7

Aplikasi: Reducing agent

Penampilan: bubuk putih


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Pasokan pabrik rega paling apik CAS 25895-60-7 Sodium cyanoborohydride

jeneng
Sodium cyanoborohydride
Jeneng liya
Sodium cyanotrihydridoborate; sodium cyanoboranuide
CAS
25895-60-7
Aplikasi
Agen ngurangi
Penampilan
bubuk putih
Sodium cyanoborohydride CAS 25895-60-7 yaiku senyawa kimia kanthi rumus NaBH3CN.Iku uyah tanpa warna, nanging conto komersial bisa katon tan.Iki digunakake sacara wiyar ing sintesis organik kanggo ngurangi imines.Uyah tolerates kahanan banyu.
Sodium cyanoborohydride CAS 25895-60-7 nduweni bobot molekul 62,84.Iki digunakake ing sintesis kompleks dilanthanum(III) sing dijembatani fenolat minangka model kanggo metalloprotein uga pentinge ing kimia dhasar lan terapan.
Sodium cyanoborohydride CAS 25895-60-7 bisa diwenehake kanthi ukuran komersial kanthi rega sing kompetitif.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita