banner

Pasokan pabrik rega paling apik CAS 86-81-7 3,4,5-Trimethoxybenzaldehyde ing saham

Pasokan pabrik rega paling apik CAS 86-81-7 3,4,5-Trimethoxybenzaldehyde ing saham

Katrangan singkat:

Jeneng produk: 3,4,5-Trimethoxybenzaldehyde

NOMER CAS: 86-81-7

MF:C10H12O4

MW: 196.200

Penampilan: kristal jarum putih nganti kuning.

Packing: 25 kg/karton, 25 kg/drum

USE: Digunakake kanggo sintesis


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Kualitas dhuwur 3,4,5-Trimethoxybenzaldehyde CAS 86-81-7

Jeneng produk: 3,4,5-Trimethoxybenzaldehyde

NOMER CAS: 86-81-7

MF:C10H12O4

MW: 196.200

Penampilan: kristal jarum putih nganti kuning.

Packing: 25 kg/karton, 25 kg/drum

USE: Digunakake kanggo sintesis

jeneng produk
3,4,5-Trimethoxybenzaldehyde
CAS
86-81-7
Paket
25kg/drum
kemurnian
99.0%
Lumbung
Panggonan Kelangan Kering
Sampel
kasedhiya
urip beting
2 taun

 

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita