banner

Pasokan pabrik rega paling apik DAP plasticizer Diallyl Phthalate CAS 131-17-9

Pasokan pabrik rega paling apik DAP plasticizer Diallyl Phthalate CAS 131-17-9

Katrangan singkat:

Rumus kimia lan bobot molekul

Rumus kimia: C14H14O4

Bobot molekul: 246,35

Nomer CAS: 131-17-9


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Diallyl Phthalate (DAP)

Rumus kimia lan bobot molekul

Rumus kimia: C14H14O4

Bobot molekul: 246,35

Nomer CAS: 131-17-9

Properties lan nggunakake

Cairan berminyak transparan ora ana warna utawa kuning cahya, bp160 ℃ (4mmHg), titik beku -70 ℃, viskositas 12 cp (20 ℃).

Ora larut ing banyu, larut ing pirang-pirang pelarut organik.

Digunakake minangka agglutinate ing PVC utawa plasticizer ing resin.

Standar kualitas

Spesifikasi

Kelas kapisan

Warna (Pt-Co), kode No. ≤

50

Nilai asam, mgKOH./g ≤

0.10

Kapadhetan (20 ℃), g/cm3

1.120±0.003

Kandungan ester,% ≥

99.0

Indeks bias (25 ℃)

1,5174±0,0004

Nilai yodium, gI2/100g ≥

200

Paket lan panyimpenan

Dikemas ing drum besi 200 liter, bobot net 220 kg/drum.

Disimpen ing panggonan sing garing, teduh, berventilasi.Nyegah saka tabrakan lan sunrays, udan-serangan nalika nangani lan pangiriman.

Ketemu geni panas lan cetha dhuwur utawa hubungi agen oksidasi, nyebabake bebaya kobong.

Yen kulit kena kontak, copot sandhangan sing kontaminasi, dikumbah nganggo banyu sing akeh lan banyu sabun sak tenane.Yen mripat kena kontak, mbilas nganggo banyu akeh kanthi tlapukan terus mbukak nganti limalas menit.Njaluk bantuan medis.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita