banner

Pasokan pabrik rega paling apik DOP plasticizer Di-iso-octil Phthalate CAS 117-81-7

Pasokan pabrik rega paling apik DOP plasticizer Di-iso-octil Phthalate CAS 117-81-7

Katrangan singkat:

Rumus kimia lan bobot molekul

Rumus kimia: C16H22O4

Bobot molekul: 278.35

Nomer CAS: 84-74-2


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Dibutil Phthalate (DBP)

Rumus kimia lan bobot molekul

Rumus kimia: C16H22O4

Bobot molekul: 278.35

Nomer CAS: 84-74-2

Properties lan nggunakake

Cairan berminyak transparan, bp340 ℃, viskositas 12 ~ 22 cp (20 ℃), indeks bias 1,4895 ~ 1,4926 (25 ℃).

Kompatibilitas apik karo umume resin etilena lan selulosa.Digunakake kanggo plasticizer utama kanggo resin selulosa lan polyvinyl chloride, potensi solvent apik lan kompatibilitas apik, property softening nggoleki, nanging kurang tuwa-durasi lan anti-wanter-ekstraksi.

Uga digunakake minangka plasticizer kanggo polyvinyl acetate, resin alkyd, etil selulosa lan rubbers.

Standar kualitas

Spesifikasi

Kelas Super

Kelas kapisan

Kelas Kualifikasi

Warna (Pt-Co), kode No. ≤

20

25

40

Nilai asam, mgKOH/g ≤

0.07

0.12

0.20

Kapadhetan, g/cm3

1.046±0.002

Isi (GC),% ≥

99.5

99.0

98.0

Titik nyala, ℃ ≥

160

160

160

Isi banyu,% ≤

0.10

0.15

0.20

Paket lan panyimpenan

Dikemas dalam drum besi, berat bersih 200 kg/drum.

Disimpen ing panggonan sing garing, teduh, berventilasi.Nyegah saka tabrakan lan sunrays, udan-serangan nalika nangani lan pangiriman.

Ketemu geni panas lan cetha dhuwur utawa hubungi agen oksidasi, nyebabake bebaya kobong.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita