banner

Pasokan pabrik rega panganan paling apik Benzyl mercaptan CAS 100-53-8

Pasokan pabrik rega panganan paling apik Benzyl mercaptan CAS 100-53-8

Katrangan singkat:

Jeneng Kimia: Benzyl mercaptan

Nomer CAS: 100-53-8

Formula Molekul: C7H8S

Bobot molekul: 124.2

Penampilan: Cairan sing ora ana warna nganti kuning cahya

Assay: 99%

FEMA: 2147


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Pabrik pasokan rega paling apik CAS 100-53-8 Benzyl mercaptan

Jeneng Kimia: Benzyl mercaptan

Nomer CAS: 100-53-8

Formula Molekul: C7H8S

Bobot molekul: 124.2

Penampilan: Cairan sing ora ana warna nganti kuning cahya

Assay: 99%

FEMA: 2147

Bahan Benzyl mercaptan cas 100-53-8
Packing Miturut syarat pelanggan
wektu pangiriman Ing saham utawa depands
Fitur Produk Cairan bening ora ana warna nganti kuning samar

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita