banner

Pasokan pabrik rega paling L-Citrulline Cas No 372-75-8

Pasokan pabrik rega paling L-Citrulline Cas No 372-75-8

Katrangan singkat:

Jeneng produk: L(+)-Citrulline

Obat-obatan: -

Properties: kristal putih utawa bubuk kristal

Formula: C6H13N3O3

Bobot: 175,1857

Nomer Cas: 372-75-8


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Kualitas Food kelas Cas No 372-75-8 L-Citrulline

Jeneng produk: L(+)-Citrulline

Obat-obatan: --

Properties: kristal putih utawa bubuk kristal

Formula: C6H13N3O3

Bobot: 175,1857

Nomer Cas: 372-75-8

katrangan produk

Packing: film plastik lapisan pindho njero, serat njaba bisa;25kg/drum

Panyimpenan: 2 taun ing segel lan papan teduh

[Standar Mutu]

Item

USP28

Assay

99.0~101.0%

pH

6.1~6.7

Rotasi spesifik[a]D020

+24,5°~+26,5°

Klorida (Cl)

≤0,02%

Amonium (NH4)

≤0,02%

Sulfat (SO4)

≤0,02%

Besi (Fe)

≤10ppm

Logam berat (Pb)

≤10ppm

Arsenik

≤1ppm

Asam amino liyane

Ora bisa dideteksi

Mundhut ing pangatusan

≤0,20%

Sisa ing ignition

≤0,10%

Panggunaan utama: Ngapikake fungsi sistem kekebalan;njaga fungsi gerakan sendi;ngimbangi isi gula getih

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita