banner

Pasokan pabrik rega paling apik TOP Trioctyl Citrate CAS 78-42-2

Pasokan pabrik rega paling apik TOP Trioctyl Citrate CAS 78-42-2

Katrangan singkat:

Rumus kimia lan bobot molekul

Rumus kimia: C24H51O4P

Bobot molekul: 434.64

Nomer CAS: 78-42-2


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Tri-iso-oktil fosfat (TOP)

Rumus kimia lan bobot molekul

Rumus kimia: C24H51O4P

Bobot molekul: 434.64

Nomer CAS: 78-42-2

Properties lan nggunakake

Cairan berminyak transparan, bp216 ℃ (4mmHg), viskositas 14 cp (20 ℃), indeks bias 1,4434 (20 ℃).

Saiki utamane digunakake minangka pelarut pangolahan, tinimbang hydroterpineol, kanggo ngasilake hidrogen peroksida kanthi proses antrakuinon.Iku solvent becik ing proses iki, kanggo volatility kurang lan koefisien distribusi extraction apik.

Iki uga minangka plasticizer tahan kadhemen lan tahan geni sing ditrapake ing resin etilena lan selulosa, karet sintetik.Properti tahan kadhemen luwih unggul tinimbang ester adipate.

Standar kualitas

Spesifikasi

Kelas Super

Kelas kapisan

Warna (Pt-Co), kode No. ≤

20

30

Nilai asam, mgKOH/g ≤

0.10

0.20

Kapadhetan, g/cm3

0,924±0,003

Isi (GC),% ≥

99.0

99.0

Kandungan dioktil fosfat(GC),%≤

0.10

0.20

Kandungan oktanol(GC),% ≤

0.10

0.15

Titik nyala, ℃ ≥

192

190

Tegangan lumahing (20 ~ 25 ℃), mN / m≥

18.0

18.0

Isi banyu,% ≤

0.15

0.20

Paket lan panyimpenan, safety

Dikemas ing drum besi galvanis 200 liter, bobot net 180 kg / drum.

Disimpen ing panggonan sing garing, teduh, berventilasi.Nyegah saka tabrakan lan sunrays, udan-serangan nalika nangani lan pangiriman.

Ketemu geni panas lan cetha dhuwur utawa hubungi agen oksidasi, nyebabake bebaya kobong.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita