banner

Pabrik pasokan High Quality CAS 68489-09-8 Cooling Agen WS-12

Pabrik pasokan High Quality CAS 68489-09-8 Cooling Agen WS-12

Katrangan singkat:

Nomer CAS: 68489-09-8

Formular empiris: C18H27NO2

Titik didih: 447ºC-448ºC 760 mmHg

Titik lebur: 175ºC-181ºC

Titik nyala: 224,6ºC

Kemurnian (GC): 99,0% Min

Nomer FEMA: 4681

Jeneng Kimia:(1R,2S,5R)-N-(4-methoxyphenyl)-5-methyl-2-(1-methylethyl)cyclohexanecarboxamide


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Jeneng produk: Grosir 99% agen pendingin WS-12 bubuk kanthi rega paling apik

Jeneng Kimia: cooling agent WS-12 powder
Nomer CAS: 68489-09-8
Formular empiris: C18H27NO2
Titik didih: 447ºC-448ºC 760 mmHg
Titik lebur: 175ºC-181ºC
Titik nyala: 224,6ºC
Kemurnian (GC): 99,0% Min
Nomer FEMA: 4681
Jeneng Kimia:(1R,2S,5R)-N-(4-methoxyphenyl)-5-methyl-2-(1-methylethyl)cyclohexanecarboxamide

Kaluwihan:
1. Efek cooling lan sumilir sing terus-terusan lan tahan suwe, ora duwe sensasi panas, atos lan stinging saka Menthol lan / utawa Peppermint.
2. Panas-Resistance: Pemanasan ing 200 ℃ ora bakal nyuda efek cooling, cocok kanggo digunakake ing baking lan proses panas suhu dhuwur liyane.
3. kakiyatan cooling sawijining bisa njaga 15-30 menit, enriching sumilir produk lan gadhah ora pain kobong, stabbing lan mati rasa, iku adhem saka produk Menthol tradisional.
4. Dosis kurang: 30-100mg / kg dosis bakal menehi efek cooling apik.
5. Kompatibilitas banget karo rasa liyane, bisa nambah efek saka rasa.Uga bisa digabungake karo agen pendingin liyane.

Aplikasi:
1. Produk Kosmetik: Pasta untu, produk oral, Penyegar Udara, krim kulit, krim cukur, sampo, tabir surya, krim mandi.
2. Panganan: Produk gula-gula, coklat, produk susu, bir, roh suling, minuman, Permen karet.
3. Obat-obatan: Linctus, salep nyuda peradangan, dyspepsia, antipruritic, liniment, acesodyne rongga lisan, pil heatstroke.
4. Produk liyane: Rokok, filter tip, tembakau, uga bisa digunakake ing insectifuge

Bedane agen pendingin seri WS

Bedane agen pendingin
Jeneng produk/Item Efek
WS-23 Kanthi aroma mint, bisa bledosan ing sasi, impact kuwat ing sasi.
WS-3 Iku dumadi alon coolifeeling ing sasi, ing mburi tutuk lan ilat.
WS-12 Kanthi ambu Peppermint, ing rongga aral pasukan mbledhos banget, lumebu ing panggonan tenggorokan kanggo nyorot koyo cooling, kauntungan iku dadi maneh.
WS-5 Nduweni aroma Peppermint lan aktivitas rasa kelangan sing paling dhuwur, tumindak ing kabeh mukosa lisan, tenggorokan lan irung.
The Duration WS-23 bab 10-15 min WS-3 bab 20 minWS-12 bab 25-30 min WS-5 bab 20-25 min
Efek pendinginan WS-5>WS-12>WS-3>WS-23

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita