banner

Pabrik Pasokan Grosir aditif pangan ws3 cooling agent ws-3

Pabrik Pasokan Grosir aditif pangan ws3 cooling agent ws-3

Katrangan singkat:

Aditif aditif panganan bubuk Agen pendingin ws-3

1. Agen cooling ndadekake Toilet banyu Sumilir, gatel, Sterilization;

2. Agen cooling ing banyu jamban bisa Ngilangi mites, lan uga nyamuk tetep adoh saka kita.

3. Ing mangsa panas Coolant-ngemot banyu Floral menehi kita koyo Cool, bisa Mbusak ambu ora enak kringet lan aran luwih saka Rash Panas


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Aditif aditif panganan bubuk Agen pendingin ws-3

1. Agen cooling ndadekake Toilet banyu Sumilir, gatel, Sterilization;
2. Agen cooling ing banyu jamban bisa Ngilangi mites, lan uga nyamuk tetep adoh saka kita.
3. Ing mangsa panas Coolant-ngemot banyu Floral menehi kita koyo Cool, bisa Mbusak ambu ora enak kringet lan aran luwih saka Rash Panas

Napa Cooling agent ws-3 ngganti Menthol
 
Gunakake jumlah
kelangan
langgeng
Liyane Oder
ing suhu dhuwur
jengkel
Agen pendingin ws-3
30-100ppm

(0,03-0,1%)
15-35 menit,

Ora molah malih
No
Resistance suhu dhuwur
No
Menthol
yen nggunakake liyane rasa pait, yen nggunakake kurang ora raos kelangan
3-5 menit,

molah malih
pait,

astringent
Generate ambu ora enak molah malih ing High
Iritasi kanggo mripat

Bedane agen pendingin seri WS

Bedane agen pendingin
Jeneng produk/Item Efek
WS-23 Kanthi aroma mint, bisa bledosan ing sasi, impact kuwat ing sasi.
WS-3 Iku dumadi alon coolifeeling ing sasi, ing mburi tutuk lan ilat.
WS-12 Kanthi ambu Peppermint, ing rongga aral pasukan mbledhos banget, lumebu ing panggonan tenggorokan kanggo nyorot koyo cooling, kauntungan iku dadi maneh.
WS-5 Nduweni aroma Peppermint lan aktivitas rasa kelangan sing paling dhuwur, tumindak ing kabeh mukosa lisan, tenggorokan lan irung.
The Duration WS-23 bab 10-15 min WS-3 bab 20 min

WS-12 bab 25-30 min WS-5 bab 20-25 min

Efek pendinginan WS-5>WS-12>WS-3>WS-23

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita