banner

Pasokan pabrik ws-23 cooling agent Aditif pangan

Pasokan pabrik ws-23 cooling agent Aditif pangan

Katrangan singkat:

Jeneng Kimia: N, 2, 3-Trimethyl-2-isopropyl Butanamid

Penampilan: bubuk kristal putih

Spesifikasi: 99%

Nomer CAS: 51115-67-4

Kelas: Food grade

Fungsi: Nambah rasa adhem kanggo panganan, ngombe, permen karet lan kosmetik…

MOQ: 1 kg

Sample: kasedhiya

Urip beting: 24 Wulan


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Grosir 99% agen pendingin WS-23 bubuk kanthi rega paling apik

Jeneng Kimia: N, 2, 3-Trimethyl-2-isopropyl Butanamid

Penampilan: bubuk kristal putih

Spesifikasi: 99%

Nomer CAS: 51115-67-4

Kelas: Food grade

Fungsi: Nambah rasa adhem kanggo panganan, ngombe, permen karet lan kosmetik ...

MOQ: 1 kg

Sample: kasedhiya

Urip beting: 24 Wulan

Agen pendingin WS-23 minangka jinis anyar saka agen pendingin sintetik buatan, kanthi efek pendinginan sing apik, jumlah tambahan sing kurang lan meh ora enak.Bisa kompatibel karo rasa liyane kanggo ngasilake produk kanthi rasa lan wewangen sing beda.

Beda karo agen pendingin liyane, Lynsey's WS-23 luwih bunder lan lancar.

Aditif iki apik kanggo wong-wong sing seneng efek pendinginan "kelangan utawa es" kanthi muting rasa sing kurang saka aditif populer liyane.

Fitur Utama

1. Efek cooling lan sumilir sing terus-terusan lan tahan suwe, ora duwe sensasi panas, atos lan stinging saka Menthol lan / utawa Peppermint.

2. Tahan Panas: Pemanasan ing sangisore 200oC ora bakal nyuda efek pendinginan, cocok digunakake ing baking lan proses pemanasan suhu dhuwur liyane

3. kakiyatan cooling sawijining bisa njaga 15-30 menit, enriching sumilir produk lan gadhah ora pain kobong, stabbing lan mati rasa, iku adhem saka produk Menthol tradisional.

4. Dosis kurang: 30-100mg / kg dosis bakal menehi efek cooling apik.

5. Kompatibilitas banget karo rasa liyane, bisa nambah efek saka rasa.Uga bisa digabungake karo agen pendingin liyane.

Bedane agen pendingin seri WS

Bedane agen pendingin
Jeneng produk/Item Efek
WS-23 Kanthi aroma mint, bisa bledosan ing sasi, impact kuwat ing sasi.
WS-3 Iku dumadi alon coolifeeling ing sasi, ing mburi tutuk lan ilat.
WS-12 Kanthi ambu Peppermint, ing rongga aral pasukan mbledhos banget, lumebu ing panggonan tenggorokan kanggo nyorot koyo cooling, kauntungan iku dadi maneh.
WS-5 Nduweni aroma Peppermint lan aktivitas rasa kelangan sing paling dhuwur, tumindak ing kabeh mukosa lisan, tenggorokan lan irung.
The Duration WS-23 bab 10-15 min WS-3 bab 20 min

WS-12 bab 25-30 min WS-5 bab 20-25 min

Efek pendinginan WS-5>WS-12>WS-3>WS-23

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita