banner

Feed kelas CoCO3 CAS 513-79-1 bubuk Kobalt Karbonat

Feed kelas CoCO3 CAS 513-79-1 bubuk Kobalt Karbonat

Katrangan singkat:

Jeneng Kimia: Kobalt karbonat

Nomer CAS: 513-79-1

Formula Molekul: CCoO3

Bobot molekul: 118.94

Katon: Violet utawa kristal abang utawa bubuk

Assay: 46%


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Feed grade CoCO3 Cobalt Carbonate CAS 513-79-1 Cobaltous Carbonate

Jeneng Kimia: Kobalt karbonat
Nomer CAS: 513-79-1

Formula Molekul: CCoO3

Bobot molekul: 118.94

Katon: Violet utawa kristal abang utawa bubuk

Assay: 46%

Item

Spesifikasi

Co

≥46%

Ca

≤0,002%

Ni

≤0,0015%

Mg

≤0,002%

Fe

≤0,0015%

Na

≤0,005%

Cu

≤0,0015%

Pb

≤0,002%

Mn

≤0,0015%

Si

≤0,003%

Zn

≤0,0015%

Cl

≤0,03%

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita