banner

Food grade CAS 109-79-5 1-Butanethiol 99%

Food grade CAS 109-79-5 1-Butanethiol 99%

Katrangan singkat:

Jeneng Inggris: 1-butanethiol

Sertifikasi KOSHER: KOSHERk

Kode FEMA: 3478

Nomer Kode : 526

Kode CAS: 109-79-5


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

jeneng Inggris 1-butanethiol
Sertifikasi KOSHER KOSHERk
kode FEMA 3478
kode COE 526
Kode CAS 109-79-5
Klasifikasi aroma wangi bawang murni
Aplikasi ombenan alus, barang panggang
Dianjurake dosis 0.01-1

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita