banner

Food grade cas 56-89-3 bubuk L-Cystine ing saham

Food grade cas 56-89-3 bubuk L-Cystine ing saham

Katrangan singkat:

Nomer CAS: 56-89-3

Formula Molekul: C6H12N2O4S2

Bobot molekul: 240,30


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Kualitas dhuwur 99% cas 56-89-3 bubuk L-Cystine

L-Cystine
 
· Nomer CAS: 56-89-3
· Formula Molekul: C6H12N2O4S2
· Bobot molekul: 240,30
· Formula struktur:
·
· Katrangan: Kristal putih utawa bubuk kristal;meh ora larut ing banyu, praktis ora larut ing etanol lan ing eter.
· Standar Produksi: AJI92/EP5
· Spesifikasi:
rotasi tartamtu
-215 - -225
Logam abot
≤10ppm
Isi banyu
≤0,20%
Sisa ing ignition
≤0,10%
assay
98.5-101.0%
pH
5.0-6.5
· Utamane nggunakake: L-Cystine digunakake ing aditif pangan, medicine lan kosmetik etc.
· Packing: 25kgs/fiber drum.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita