banner

Food grade ws27 cooling agent ws 27 bubuk

Food grade ws27 cooling agent ws 27 bubuk

Katrangan singkat:

CAS NO: 51115-70-9

Kemurnian: 99% min

Penampilan: bubuk kristal putih

Titik nyala: 152,22 ℃

NOMER FEMA: 4557

Cooling Agent ws27 minangka salah sawijining aditif paling apik kanggo produk panggunaan saben dina, utamane ing kosmetik lan panganan.

Xian Taima duwe macem-macem jinis agen pendingin: WS3, WS5, WS10, WS12, WS23, WS27…


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

agen pendingin ws27 agen pendingin ws 27 kanggo aroma hookah shisha

agen pendingin ws27:
CAS NO: 51115-70-9
Kemurnian: 99% min
Penampilan: bubuk kristal putih
Titik nyala: 152,22 ℃
NOMER FEMA: 4557
Cooling Agent ws27 minangka salah sawijining aditif paling apik kanggo produk panggunaan saben dina, utamane ing kosmetik lan panganan.
Xian Taima duwe macem-macem jinis agen pendingin:
WS3, WS5, WS10, WS12, WS23, WS27...

Aplikasi

agen pendingin ws27 agen pendingin ws 27 kanggo aroma hookah shisha

1. Produk panggunaan saben dina: pasta gigi, produk lisan, Penyegar Udara, krim kulit, krim cukur, sampo, tabir surya, krim mandi.
2. Produk pangan: produk gula-gula, coklat, produk susu, bir, roh suling, minuman, permen karet.
3. Obat: linctus, salep nyuda peradangan, dyspepsia, antipruritic, liniment, acesodyne rongga lisan, pil heatstroke.
4. Liyane: rokok, tip Filter lan rokok liyane, uga bisa digunakake kanggo nyopir serangga.

Bedane agen pendingin seri WS

Bedane agen pendingin
Jeneng produk/Item Efek
WS-23 Kanthi aroma mint, bisa bledosan ing sasi, impact kuwat ing sasi.
WS-3 Iku dumadi alon coolifeeling ing sasi, ing mburi tutuk lan ilat.
WS-12 Kanthi ambu Peppermint, ing rongga aral pasukan mbledhos banget, lumebu ing panggonan tenggorokan kanggo nyorot koyo cooling, kauntungan iku dadi maneh.
WS-5 Nduweni aroma Peppermint lan aktivitas rasa kelangan sing paling dhuwur, tumindak ing kabeh mukosa lisan, tenggorokan lan irung.
The Duration WS-23 bab 10-15 min WS-3 bab 20 min

WS-12 bab 25-30 min WS-5 bab 20-25 min

Efek pendinginan WS-5>WS-12>WS-3>WS-23

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita