banner

Kemurnian Dhuwur 99,99% bubuk C60 Fullerene C60 Cas 99685-96-8

Kemurnian Dhuwur 99,99% bubuk C60 Fullerene C60 Cas 99685-96-8

Katrangan singkat:

Lenga Fullerene C60, utawa buckminsterfullerene, nuduhake molekul alotrop karbon.Kaping pisanan ditemokake ing taun 1980 dening fisikawan Jepang Sumio Iijima, C60 minangka fullerene karbon pisanan sing ditemokake ing njaba alotrop karbon grafit, graphene, berlian, lan areng sing umum dikenal.Colloquially dikenal minangka "buckyballs,"Molekul buckministerfullerene dikenali ing mikroskop elektron dening wangun bunder, kang ngandika meh podo bal digunakake ing bal-balan Eropah (bal-balan Amérika Lor).Secara khusus, molekul C60 awujud ikosahedron sing dipotong, sing kasusun saka rolas pasuryan pentagonal, rong puluh rai heksagonal, sewidak vertex, lan sangang puluh pinggiran.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Fullerene C60 Deskripsi:

 

Lenga Fullerene C60, utawa buckminsterfullerene, nuduhake molekul alotrop karbon.Kaping pisanan ditemokake ing taun 1980 dening fisikawan Jepang Sumio Iijima, C60 minangka fullerene karbon pisanan sing ditemokake ing njaba alotrop karbon grafit, graphene, berlian, lan areng sing umum dikenal.Colloquially dikenal minangka "buckyballs,"Molekul buckministerfullerene dikenali ing mikroskop elektron dening wangun bunder, kang ngandika meh podo bal digunakake ing bal-balan Eropah (bal-balan Amérika Lor).Secara khusus, molekul C60 awujud ikosahedron sing dipotong, sing kasusun saka rolas pasuryan pentagonal, rong puluh rai heksagonal, sewidak vertex, lan sangang puluh pinggiran.

 
Fullerene C60 duwe konfigurasi bunder khusus, lan minangka babak paling apik ing kabeh molekul.
Amarga struktur kasebut, kabeh molekul C60 duwe stabilitas khusus, dene siji molekul C60angel banget ing tingkat molekul, sing ndadekake C60 bisa dadi bahan inti pelumas;
C60 muga-muga bisa nerjemahake menyang bahan abrasif anyar kanthi kekerasan dhuwur amarga bentuk khusus molekul C60 lan kemampuan sing kuat kanggo nolak tekanan eksternal.

Spesifikasi

Jeneng produk / Model
fullerene C60
kemurnian
99,95%
CAS NO.
99685-96-8
Penampilan
bubuk coklat peteng nganti ireng
Jinis
reagen kimia
Kaluwihan produk lan titik sade
Teknologi produksi lan peralatan kanthi paten saka Amerika Serikat, Uni Eropa, Jepang lan China.
Diuji dening HPLC kanggo njamin akurasi kemurnian.
Ing pasokan gedhe.
Fitur lan fitur produk
Amarga kemampuan scavenging radikal banget, panyerepan cahya, karemenan DNA, accepter elektron, supperconductivity, panyerepan efisien dhuwur, panyerepan cahya, ditempelake molekul.

Lan karakteristik liyane, Fullerene wis akeh digunakake kanggo kosmetik, produk perawatan kesehatan, energi anyar, bahan komposit, pelumas, lan lapangan liyane.
lapangan Applied
kesehatan-perawatan/kosmetik/Industri
Apa nampa kustomisasi
layanan selaras
wektu pangiriman
Stok kurang saka 1Kg: langsung dikirim,
luwih saka 1Kg tanpa Simpenan: kanggo rembugan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita