banner

Aluminium Oksida CAS 1344-28-1 Al2O3 kemurnian dhuwur kanggo didol

Aluminium Oksida CAS 1344-28-1 Al2O3 kemurnian dhuwur kanggo didol

Katrangan singkat:

Putih Powder Aluminium Oksida kanggo Refractory CAS 1344-28-1 Al2O3

Jeneng: bubuk Aluminium Oksida

Tipe: Alpha lan Gamma

Kemurnian: 99,9% min

Penampilan: bubuk putih

Ukuran partikel: 20nm, 50nm, 100-200nm, 500nm, 1um, etc


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi Aluminium Oksida

1.Nggawe keramik transparan: lampu sodium tekanan dhuwur, jendhela EP-ROM.
Αlpha-Al2O3 bisa disinter dadi keramik transparan kanggo digunakake minangka bahan lampu sodium tekanan dhuwur;uga bisa digunakake minangka lampu neon kompak ing lapisan protèktif saka lapisan phosphor kanggo nambah urip lamp.

2. Minangka bahan polishing kelas dhuwur kanggo: kaca, logam, bahan semikonduktor, plastik, tape, sabuk grinding, lsp.

3.Minangka aditif: nguatake cat, karet, tahan nganggo plastik.
Minangka bahan komposit anyar, wêdakakêna Al2o3 bisa digunakake minangka penguatan sawur lan aditif, kayata nambah nanopartikel alumina menyang karet, resistance nyandhang bisa nambah kaping pirang-pirang.

4. Gunakake minangka katalis, pembawa katalis, reagen analitik.
Amarga sifat khusus, bubuk Al2o3 digunakake minangka katalis lan operator, ing keramik lan lapangan liyane.

5. Gunakake kanggo lapisan
Nanopartikel alumina minangka materi optik lan lapisan protèktif permukaan materi bisa nyerep sinar ultraviolet, lan ing sawetara dawa gelombang eksitasi cahya bisa diasilake kanthi ukuran partikel saka dawa gelombang cahya.

6. Gunakake kanggo Keramik kekuatan dhuwur
Ing aplikasi keramik, keramik presisi sing digawe saka bubuk nano alumina duwe plastisitas lan kateguhan logam sing padha, bobot entheng, utamane, nambah kekuwatane.
Kanthi nambahake jumlah nano-alumina sing cilik ing matriks keramik konvensional bisa nggawe sifat mekanik bahan tikel kaping pindho nambah kekuwatan keramik kanggo nyuda suhu sintering.

7. Gunakake minangka pengisi kosmetik.

8.Gunakake minangka bahan kanggo Diafragma Komposit Keramik.

Spesifikasi

produk
bubuk aluminium oksida
Ukuran
50nm
Item Tes w/%
Standar
asil
Penampilan
Wêdakakêna putih
Wêdakakêna putih
Al2O3
≥ 99,5%
99,9%
NaO2
≤0,02%
0,008%
SiO2
≤0,02%
0,006%
Fe2O3
≤0,02%
0,005%
LOI
≤2%
0,5%
Kapadhetan
0,5-0,7 g/cm2
manut
Isi banyu
≤1,0%
0,05%
PH
6.0-7.5
manut

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita