banner

Bubuk Seng Oksida kemurnian dhuwur kanggo Karet lan Plastik

Bubuk Seng Oksida kemurnian dhuwur kanggo Karet lan Plastik

Katrangan singkat:

Pambuka Brief

Jeneng: Seng oksida nano ZnO

Kemurnian: 99,9% min

Penampilan: bubuk putih

Ukuran partikel: 20nm, 50nm, <45um, etc

MOQ: 1kg / tas


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Pambuka Brief

Jeneng: Seng oksida nano ZnO

Kemurnian: 99,9% min

Penampilan: bubuk putih

Ukuran partikel: 20nm, 50nm, <45um, etc

MOQ: 1kg / tas

Sifat bubuk Nano Zinc Oxide ZnO Nanopowder/nanopartikel

Seng oksida langsung minangka bahan baku fluks penting ing industri kimia keramik, utamane ing bangunan tembok keramik lan glaze jubin lantai lan glaze enamel suhu rendah.Iki uga akeh digunakake ing glazes keramik artistik
Aplikasi bubuk Nano Zinc Oxide ZnO Nanopowder/nanopartikel
1.Bidang industri karet, kimia lan minyak, keramik seng, Ban Mobil, Industri Kabel, ban pesawat.
2. Coating, lukisan, plastik kanggo nambah properti saka kekuatan, compactness, padhang, adesif lan lancar.
3. Digunakake ing keramik lan sunscreen kanggo nindakake fungsi anti-bakteri, klumpukne, anti-tuwa, whiten lan moisten kulit
4.Industri elektronik, industri instrumen, radio, komponen elektronik, piranti EIB, perekam gambar, fluoresensi.
5.Produk bisa digunakake ing lapangan tekstil kanggo nambah properti saka anti-UV, nyerep sinar infra merah, anti-bakteri, anget.
6.Produk bisa digunakake ing lapangan militèr-industri kanggo nresep sinar infra merah.

Spesifikasi

barang Indeks
Seng oksida (diétung kanthi bahan garing)% ≥ 99.7 99.5 99
Seng Mental Zn %≤ / / /
Timbal oksida (Pb) %≤ 0,037 0.05 0.14
Cupric oxide ( Cu ) % ≤ 0.0002 0.0004 0,0007
Mangan oksida (Mn) %≤ 0.0001 0.0001 0.0003
Zat ora larut hidroklorik %≤ 0.006 0.008 0.05
Ngurangi kobong %≤ 0.20 0.20 0.20
Banyu larut % ≤ 0.10 0.10 0.15
105°C zat molah malih %≤ 0.3 0.4 0.5
Sieve residue (45um) 0.10 0.15

0.20

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita