banner

Kualitas dhuwur 42% Sn Sodium Stannate Trihydrate 12209-98-2

Kualitas dhuwur 42% Sn Sodium Stannate Trihydrate 12209-98-2

Katrangan singkat:

Sodium Stannate Trihydrate Sifat Kimia

Jeneng produk: Sodium Stannate Trihydrate

CAS: 12209-98-2

MF: Na2SnO3 3H2O

MW: 266.73


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Pabrik rega paling apik Sodium Stannate Trihydrate (na2sno3 3h2o) 12209-98-2
Sodium Stannate Trihydrate Sifat Kimia
Jeneng produk: Sodium Stannate Trihydrate
CAS: 12209-98-2
MF: Na2SnO3 3H2O
MW: 266.73
EINECS: 235-030-5
Mol File: 12209-98-2.mol
Titik lebur 140°C (des.)
Kelarutan banyu Larut ing banyu.Ora larut ing etanol lan aseton.

Dianggo Sodium Stannate:
Digunakake kanggo plating timah, alloy timah, mordant, keramik, kaca, kain tahan geni, etc.

Hde8bce2246c24ce98a7b7f752f8e2b39U

Spesifikasi

barang Spesifikasi Asil

Sn,%

≥42

42.29

Pb, %

≤0.05

0.002

Minangka,%

≤0.15

0.01

Sb,%

≤0.05

0,0029

Materi sing ora larut alkali,%

≤0.25

0.06

Alkali bebas (NaOH),%

≤3,50

1.05


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita