banner

Wêdakakêna DMSA Succimer / Asam Dimercaptosuccinic CAS 304-55-2

Wêdakakêna DMSA Succimer / Asam Dimercaptosuccinic CAS 304-55-2

Katrangan singkat:

Asam dimercaptosuccinic CAS 304-55-2

Jeneng Kimia: Dimercaptosuccinic acid

Nomer CAS: 304-55-2

Formula Molekul: C4H6O4S2

Bobot Molekul: 182.22

Penampilan: bubuk putih utawa putih


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Kualitas dhuwur Succimer CAS 304-55-2 Asam Dimercaptosuccinic DMSA

Asam dimercaptosuccinic CAS 304-55-2

Jeneng Kimia: Dimercaptosuccinic acid

Nomer CAS: 304-55-2

Formula Molekul: C4H6O4S2

Bobot Molekul: 182.22

Penampilan: bubuk putih utawa putih

Properties khas

Item

SPESIFIKASI

Karakteristik

Wêdakakêna putih

Assay

99,0%~101,0%

PH

2.5-3.0

Sisa ing ignition

≤0,1%

Mundhut ing pangatusan

≤1,0%

Panganggone

Asam Dimercaptosuccinic DMSA yaiku senyawa organosulfur kanthi rumus HO2CCH(SH)CH(SH)CO2H.Bahan padhet tanpa warna iki ngandhut loro asam karboksilat lan rong gugus tiol, sing dadi tanggung jawab kanggo mambu sing rada ora nyenengake.Iki dumadi ing rong diastereomer, meso lan dl kiral.Isomer meso digunakake minangka agen achelating.

Packaging lan Pengiriman

Packing: 1KG/Tas, ​​25KG/Drum

Lumbung

Produk dikempalken ing wadhah sing resik.Simpen ing papan sing berventilasi, garing, nyegah sinar srengenge langsung.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita