banner

Kualitas tinggi Harga MWCNT Multi Walled Carbon Nanotubes

Kualitas tinggi Harga MWCNT Multi Walled Carbon Nanotubes

Katrangan singkat:

Multi walled CNT, bubuk MWCNT

D: 10-30nm / 30-60nm / 60-100nm

L: 1-2um / 5-20um

Penampilan bubuk ireng

Kaluwihan:

Highly konduktif, dhuwur kemurnian 99%

Kelas industri

Sing luwih akeh sampeyan pesen, rega sing luwih apik.

Kustomisasi layanan:

COOH Fungsional;Fungsi OH;Sawur banyu;Disperserions lenga;Nanotube Karbon Dilapisi Nikel

Yen sampeyan nggoleki MWCNT rega murah, uga bubuk MWCNT kemurnian sing luwih murah 93% -95% kasedhiya.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Multi walled CNT, bubuk MWCNT

D: 10-30nm / 30-60nm / 60-100nm

L: 1-2um / 5-20um

Penampilan bubuk ireng

Kaluwihan:

Highly konduktif, dhuwur kemurnian 99%

Kelas industri

Sing luwih akeh sampeyan pesen, rega sing luwih apik.

Kustomisasi layanan:

COOH Fungsional;Fungsi OH;Sawur banyu;Disperserions lenga;Nanotube Karbon Dilapisi Nikel Yen sampeyan nggoleki MWCNT rega sing luwih murah, uga kasedhiya bubuk MWCNT kemurnian sing luwih murah 93% -95%.

Aplikasi bahan karbon nanotube:

Karbon nanotube minangka jinis anyar bahan agen konduktif, sing bisa nambah konduktivitas bahan aktif elektroda positif luwih apik tinimbang agen konduktif tradisional.Iku agen konduktif baterei lithium banget.Saiki, agen konduktif sing umum digunakake kanggo baterei lithium-ion utamane kalebu karbon ireng, grafit konduktif, nanotube karbon, nanofiber karbon, lan graphene.Karbon ireng lan grafit konduktif minangka agen konduktif tradisional, sing mbentuk jaringan konduktif titik-kontak antarane bahan aktif;nanotube karbon, serat karbon lan graphene minangka bahan konduktif anyar, ing ngendi nanotube karbon lan serat karbon ana ing antarane bahan aktif A jaringan konduktif kontak-line dibentuk, lan graphene mbentuk jaringan konduktif permukaan-kontak antarane bahan aktif.Jinis kontak garis lan jinis kontak permukaan bisa luwih lengkap mbangun jaringan konduktif, sing luwih jelas bisa nambah kegiatan materi katoda Konduktivitas materi kasebut, saéngga nyuda jumlah agen konduktif sing ditambahake menyang materi elektroda positif.Umumé, jumlah tambahan agen konduktif karbon ireng ing bahan katoda biasane udakara 3%, dene jumlah tambahan agen konduktif anyar kayata nanotube karbon lan graphene bisa dikurangi dadi 0,5% ~ 1,0%, sing nambah ngisi. saka bahan aktif katoda.Jumlah energi bisa mbantu nambah Kapadhetan energi saka baterei lithium-ion.Plastik konduktif: panggunaan sing padha karo sifat konduktif nanotube karbon, dicampur karo plastik rekayasa bisa Digawe saka plastik konduktif kanthi sifat konduktivitas lan plastik, sing akeh digunakake ing semikonduktor lan bahan anti-statis Bahan lan shielding elektromagnetik.

Spesifikasi

H680c54e37fd34ef4a8173383651814cf4 (1)
Properti Unit MWCNTs Cara Pangukuran
OD nm 20-30 20-30 20-30 HRTEM, Raman
kemurnian wt% > 98 > 98 > 98 TGA & TEM
dawa mikron 10-30 10-30 10-30 TEM
SSA m2/g > 110 > 110 > 110 BET
ABU wt% <1.5 <1.5 <1.5 TGA
Ig/Id -- -- -- -- Raman
- Kandungan OH wt%   1.76   XPS & Titrasi
- Konten COOH wt%     1.23 XPS & Titrasi
OD=Diameter Luar ID=Diameter Dalam SSA=Wilayah Permukaan Tertentu

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita