banner

Wêdakakêna asam Ritalinic kualitas dhuwur CAS 19395-41-6 asam ritalinic

Wêdakakêna asam Ritalinic kualitas dhuwur CAS 19395-41-6 asam ritalinic

Katrangan singkat:

Jeneng: Rega pabrik bubuk asam Ritalinic CAS 19395-41-6 asam ritalinic

Jeneng liya: asam alpha-Phenylpiperidine-2-acetic; Phenyl(2-piperidinyl)acetic acid; 2-Phenyl-2-(piperidin-2-yl)acetic acid; 2-Piperidineacetic acid, α-phenyl-

CAS: 19395-41-6

Aplikasi: Organic intermediate

Penampilan: Wêdakakêna putih


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Wêdakakêna asam Ritalinic kualitas dhuwur CAS 19395-41-6 asam ritalinic

jeneng Rega pabrik bubuk asam Ritalinic CAS 19395-41-6 asam ritalinic
Jeneng liya asam alpha-Phenylpiperidine-2-acetic; Phenyl(2-piperidinyl)acetic acid;2-Phenyl-2-(piperidin-2-yl)acetic acid;2-Piperidineacetic acid, α-phenyl-
CAS 19395-41-6
Aplikasi Organik penengah
Penampilan

Wêdakakêna putih

Jeneng Kimia: asam ritalinic

Sinonim asam fenil-piperidin-2-yl-acetic;asam Ritalinic;asam 2-fenil-2-piperidin-2-ylacetic;Nomer CAS: 19395-41-6

Formula Molekul: C13H17NO2

Bobot Molekul: 219.28

Nomer EINECS: 243-020-7

Penampilan: Putih-Putih Solid

Kapadhetan: 1,138 g / cm3

Titik didih: 367,7ºC ing 760 mmHg

Titik lebur: 236-238ºC

Titik nyala: 176,2ºC

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita