banner

Wêdakakêna kuning cahya Perak karbonat CAS 534-16-7 kanthi rega paling apik 1 panuku

Wêdakakêna kuning cahya Perak karbonat CAS 534-16-7 kanthi rega paling apik 1 panuku

Katrangan singkat:

Jeneng produk: perak karbonat

MF: Ag2CO3

MW: 275.75

Nomer CAS: 534-16-7

Warna : light yellow

Item kemurnian kimia reagen analitik

(Ag2CO)Assay,% ≥99.0 98.0

(NO3)Nitrat,% ≤0,01 0,05
(Fe)Wesi,%≤0,002 0,0005
Clarity qualified qualified
Bahan sing ora larut ing asam nitroat,% ≤0.03 0.05
Zat ora precipitated,% ≤0,1 0,15


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Wêdakakêna kuning cahya Perak karbonat CAS 534-16-7 kanthi rega paling apik

Jeneng produk: perak karbonat

MF: Ag2CO3

MW: 275.75

Nomer CAS: 534-16-7

Warna : light yellow

Item kemurnian kimia reagen analitik

(Ag2CO)Assay,% ≥99.0 98.0

(NO3)Nitrat,% ≤0,01 0,05
(Fe)Wesi,%≤0,002 0,0005
Clarity qualified qualified
Bahan sing ora larut ing asam nitroat,% ≤0.03 0.05
Zat ora precipitated,% ≤0,1 0,15

Aplikasi:

Perak karbonat digunakake minangka bahan mentah kanggo uyah perak, bahan fotosensitif, pengawet, katalis, lan uga digunakake ing plating perak, nggawe pangilon lan industri liyane.

Spesifikasi

jeneng produk perak karbonat Nomer CAS 534-16-7
Nomer barang Spesifikasi Asil analisis
1 Fe ≤0,002% 0,001%
2 AgCO3 ≥99,0% 99,03%
3 Njlentrehake tes derajat ≤4 Lulus
4 Asam nitrat ora larut ≤0,03% 0,024%
5 Asam klorida ora

endapan

≤0,10% 0,06%
6 Nitrat ≤0,01% 0,007%
Kesimpulan

Lulus

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita