banner

Multi-stock 98% kemurnian 16921-30-5 bubuk kuning oranye kalium heksakloroplatinat (iv)

Multi-stock 98% kemurnian 16921-30-5 bubuk kuning oranye kalium heksakloroplatinat (iv)

Katrangan singkat:

Katalis logam mulia minangka logam mulia sing akeh digunakake ing industri kimia amarga kemampuane nyepetake proses kimia.Emas, paladium, platinum, rhodium, lan salaka minangka conto saka logam mulia.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Pambuka

Katalis logam mulia minangka logam mulia sing akeh digunakake ing industri kimia amarga kemampuane nyepetake proses kimia.Emas, paladium, platinum, rhodium, lan salaka minangka conto saka logam mulia.Katalis logam mulia yaiku sing kasusun saka partikel logam mulia skala nano sing disebarake ing permukaan sing dhuwur kayata karbon, silika, lan alumina.Katalis kasebut duwe sawetara aplikasi ing macem-macem industri.Saben katalis logam mulia nduweni ciri unik.Katalis kasebut utamane digunakake kanggo reaksi sintesis organik.Faktor kayata tuwuhing panjaluk saka sektor panggunaan pungkasan, keprihatinan lingkungan lan implikasi hukum sing nyebabake tuwuhing pasar.

Sifat-sifat katalis logam mulia

1. Aktivitas dhuwur lan selektivitas logam mulia ing katalisis

Katalis logam mulia kasusun saka partikel logam mulia skala nano sing disebarake ing penyangga kanthi area permukaan sing dhuwur kayata karbon, silika, lan alumina.Partikel logam skala nano kanthi gampang nyerep hidrogen lan oksigen ing atmosfer.Hidrogen utawa oksigen aktif banget amarga adsorpsi disosiatif liwat d-elektron saka cangkang atom logam mulia.

2. Stabilitas
Logam larang regane stabil.Padha ora gampang mbentuk oksida kanthi oksidasi.Oksida saka logam mulia, ing tangan liyane, relatif ora stabil.Logam mulia ora gampang larut ing larutan asam utawa basa.Amarga stabilitas termal sing dhuwur, katalis logam mulia wis digunakake minangka katalis pemurnian gas exhaust otomotif.

Spesifikasi

 

jeneng Heksachloroplatinum (IV) kalium
sinonim Kalium heksachloroplatinate (IV), Kalium kloroplatinat
Formula Molekul K2PtCl6
Bobot Molekul 485.98
Nomer Registry CAS 16921-30-5
EINECS 240-979-3
Konten Pt 39,5%
kemurnian Kemurnian bubuk Platinum asli> 99,95%
Penampilan Bubuk kuning
Properti Kristal kuning, rada larut ing banyu, ora larut ing alkohol, ether
Spesifikasi Analitik murni
Aplikasi Materi penting kanggo nyiapake senyawa logam mulia liyane lan
katalis

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita