banner

rega Praseodymium Oksida CAS 12037-29-5

rega Praseodymium Oksida CAS 12037-29-5

Katrangan singkat:

Praseodymium oxide introduksi singkat

Formula: Pr6O11

Nomer CAS: 12037-29-5

Bobot molekul: 1021.43

Kapadhetan: 6,5 g / cm3

Titik lebur: 2183 °C

Penampilan: bubuk coklat

Kelarutan: Ora larut ing banyu, cukup larut ing asam mineral kuwat

Stabilitas: Rada higroskopis

Multilingual: PraseodymiumOxid, Oxyde De Praseodymium, Oxido Del Praseodymium


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

rega Praseodymium Oksida CAS 12037-29-5

Praseodymium oxide introduksi singkat

Formula: Pr6O11

Nomer CAS: 12037-29-5

Bobot molekul: 1021.43

Kapadhetan: 6,5 g / cm3

Titik lebur: 2183 °C

Penampilan: bubuk coklat

Kelarutan: Ora larut ing banyu, cukup larut ing asam mineral kuwat

Stabilitas: Rada higroskopis

Multilingual: PraseodymiumOxid, Oxyde De Praseodymium, Oxido Del Praseodymium

Aplikasi Praseodymium oxide

1:Praseodymium Oxide, uga disebut Praseodymia, digunakake kanggo werna kaca tingal lan enamel;nalika dicampur karo bahan tartamtu liyane, Praseodymium mrodhuksi werna kuning resik kuat ing kaca.

2:Komponèn saka kaca didymium kang colourant kanggo kaca tingal welder kang, uga minangka aditif penting pigmen kuning Praseodymium.

3: Praseodymium Oksida ing solusi ngalangi karo ceria, utawa karo ceria-zirconia, wis digunakake minangka katalis oksidasi.4: Bisa digunakake kanggo nggawe wesi sembrani dhuwur-daya kacathet kanggo kekuatan lan kekiatan.

Spesifikasi

Item Tes
Standar
Asil
Pr6O11/TREO (% min.)
99,9%
> 99,9%
TREO (% min.)
99%
99,5%
Kotoran RE (%/TREO)
La2O3
≤0,01%
0,003%
CeO2
≤0,03%
0,01%
Nd2O3
≤0,04%
0,015%
Sm2O3
≤0,01%
0,003%
Y2O3
≤0,005%
0,002%
Liyane Re Impurity
≤0,005%
<0,005%
Kotoran Non-RE (%)
SO4
≤0,03%
0,01%
Fe2O3
≤0,005%
0,001%
SiO2
≤0,01%
0,003%
Cl—
≤0,03%
0,01%
CaO
≤0,03%
0,008%
Al2O3
≤0,01%
0,005%
Na2O
≤0,03%
0,006%
LOI
≤0,1%
0.36

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita