banner

Cara pengiriman sing aman CAS 56553-60-7 bubuk Sodium triacetoxyborohydride

Cara pengiriman sing aman CAS 56553-60-7 bubuk Sodium triacetoxyborohydride

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Sodium triacetoxyborohydride

CAS: 56553-60-7

Rumus molekul: C6H10BNaO6

Penampilan: bubuk putih

Isi: 95,0% ~ 105,0% (titrasi)

Panganggone: Kanggo reaksi reduksi aminasi keton lan aldehida, aminasi reduktif utawa laktamisasi senyawa karbonil lan amina, lan aminasi reduktif aril aldehida

Kapasitas: 5 ~ 10mt / wulan


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Jeneng produk: Sodium triacetoxyborohydride

CAS: 56553-60-7

Rumus molekul: C6H10BNaO6

Penampilan: bubuk putih

Isi: 95,0% ~ 105,0% (titrasi)

Panganggone: Kanggo reaksi reduksi aminasi keton lan aldehida, aminasi reduktif utawa laktamisasi senyawa karbonil lan amina, lan aminasi reduktif aril aldehida

Kapasitas: 5 ~ 10mt / wulan

Sodium triacetoxyborohydride (STAB) CAS 56553-60-7 uga dikenal minangka sodium triacetoxyhydroborate, sing umum dicekak STAB, yaiku senyawa kimia kanthi rumus Na(CH3COO)3BH.Kaya borohidrida liyane, digunakake minangka reduktor ing sintesis organik.Uyah tanpa warna iki disiapake kanthi protonolisis natrium borohidrida kanthi asam asetat: NaBH4 + 3 HO2CCH3 → NaBH(O2CCH3)3 + 3 H2.

Amarga efek sterik lan elektronik saka klompok asetoksi, sodium triacetoxyborohydride minangka agen reduktor sing luwih entheng tinimbang natrium borohidrida utawa malah natrium sianoborohidrida.Salajengipun, NaBH(OAc)3 ngindhari produk sisih beracun sing diasilake dening sodium cyanoborohydride.Sodium triacetoxyborohydride utamané cocok kanggo aminasi reduktif saka aldehida lan keton.
Nanging, ora kaya sodium cyanoborohydride, triacetoxyborohydride sensitif banyu, lan banyu ora bisa digunakake minangka pelarut karo reagen iki, lan uga ora kompatibel karo metanol.Reaksi mung alon karo etanol lan isopropanol lan bisa digunakake karo iki.NaBH(OAc)3 uga bisa digunakake kanggo alkilasi reduktif amina sekunder kanthi adduksi aldehida-bisulfit.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita