banner

Paket cilik kualitas dhuwur 99% Propionyl klorida CAS 79-03-8

Paket cilik kualitas dhuwur 99% Propionyl klorida CAS 79-03-8

Katrangan singkat:

Nomer CAS: 79-03-8

Jeneng Liyane: Propionyl chloride, Propionyl chloride

MF:C3H5ClO

Nomer EINECS:MF: C3H5ClO

Panggonan Asal: Shanghai, China

Tipe: Sintesis Bahan Perantara

Kemurnian: 99 min

Nomer Model: 79-03-8

Aplikasi: Kimia Organik, Kimia Organik

Penampilan: Cairan tanpa warna


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Pasokan pabrik rega paling apik CAS 79-03-8 Propionyl chloride kualitas dhuwur

Jeneng produk Produsen nyedhiyakake CAS 79-03-8 99% propionil klorida murni
Penampilan cairan transparan
CAS 79-03-8
Formula Molekul C3H5ClO
kemurnian 99%
Tembung kunci propionil klorida, propionil klorida rega, pabrik propionil klorida
Lumbung Simpen ing panggonan sing kelangan, garing, peteng ing wadhah utawa silinder sing ditutup kanthi rapet.
Urip beting 24 wulan

Nomer CAS: 79-03-8

Jeneng Liyane: Propionyl chloride, Propionyl chloride

MF:C3H5ClO

Nomer EINECS:MF: C3H5ClO

Panggonan Asal: Shanghai, China

Tipe: Sintesis Bahan Perantara

Kemurnian: 99 min

Nomer Model: 79-03-8

Aplikasi: Kimia Organik, Kimia Organik

Penampilan: Cairan tanpa warna

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita