banner

Isi logam 3375-31-3 paling laris 47,4% coklat nganti bubuk perunggu paladium asetat

Isi logam 3375-31-3 paling laris 47,4% coklat nganti bubuk perunggu paladium asetat

Katrangan singkat:

Jeneng produk: paladium acetate

Jeneng liya: hexakis(acetato)tripalladium;bis(acetato)paladium;Palladiumacetatemingoldbrownxtl;Asam asetat paladium(II) uyah;Palladium(II)acetat;Palladousacetate;paladium - asam asetat (1: 2);asetat, paladium(2+) garam (1:1)

Penampilan: bubuk kristal coklat abang

Assay(Pd): 47%

Kemurnian: 99%

Formula Molekul: Pd(C2H3O2)2

Bobot Formula: 224,49

Nomer CAS: 3375-31-3

Kelarutan: Ora larut ing banyu, larut ing benzena, toluene lan asam asetat.

Alon-alon decomposited ing solusi etanol.

Kapadhetan 4,352

Fungsi utama: katalis kimia


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Isi logam 3375-31-3 paling laris 47,4% coklat nganti bubuk perunggu paladium asetat

Jeneng produk: paladium acetate

Jeneng liya: hexakis(acetato)tripalladium;bis(acetato)paladium;Palladiumacetatemingoldbrownxtl;Asam asetat paladium(II) uyah;Palladium(II)acetat;Palladousacetate;paladium - asam asetat (1: 2);asetat, paladium(2+) garam (1:1)

Penampilan: bubuk kristal coklat abang

Assay(Pd): 47%

Kemurnian: 99%

Formula Molekul: Pd(C2H3O2)2

Bobot Formula: 224,49

Nomer CAS: 3375-31-3

Kelarutan: Ora larut ing banyu, larut ing benzena, toluene lan asam asetat.

Alon-alon decomposited ing solusi etanol.

Kapadhetan 4,352

Fungsi utama: katalis kimia

Spesifikasi

jeneng produk
Palladium(II) Asetat
kemurnian
99,9% min
Kandungan logam
47,4% min
Nomer CAS
3375-31-3
Analyzer Plasma/Elemental Induktif (Impurity)
Pt
<0,0050
Al
<0,0050
Au
<0,0050
Ca
<0,0050
Ag
<0,0050
Cu
<0,0050
Mg
<0,0050
Cr
<0,0050
Fe
<0,0050
Zn
<0,0050
Mn
<0,0050
Si
<0,0050
Ir
<0,0050
Pb
<0,0005
Aplikasi
Palladium (II) Acetate Trimer digunakake ing reaksi cross-coupling Suzuki-Miyaura.Iku uga serves kanggo catalyze reduksi chemoselektif saka nitroarene.
Packing
5 g / botol;10 g / botol;50 g / botol;100 g / botol;500 g / botol;1kg / botol utawa minangka panyuwunan

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita