banner

Katalis paling laris cas 18497-13-7 kanthi kandungan logam 37,7% asam kloroplatinat heksahidrat

Katalis paling laris cas 18497-13-7 kanthi kandungan logam 37,7% asam kloroplatinat heksahidrat

Katrangan singkat:

Katalis logam mulia minangka logam mulia sing akeh digunakake ing industri kimia amarga kemampuane nyepetake proses kimia.Emas, paladium, platinum, rhodium, lan salaka minangka conto saka logam mulia.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Pambuka

Katalis logam mulia minangka logam mulia sing akeh digunakake ing industri kimia amarga kemampuane nyepetake proses kimia.Emas, paladium, platinum, rhodium, lan salaka minangka conto saka logam mulia.Katalis logam mulia yaiku sing kasusun saka partikel logam mulia skala nano sing disebarake ing permukaan sing dhuwur kayata karbon, silika, lan alumina.Katalis kasebut duwe sawetara aplikasi ing macem-macem industri.Saben katalis logam mulia nduweni ciri unik.Katalis kasebut utamane digunakake kanggo reaksi sintesis organik.Faktor kayata tuwuhing panjaluk saka sektor panggunaan pungkasan, keprihatinan lingkungan lan implikasi hukum sing nyebabake tuwuhing pasar.

Sifat-sifat katalis logam mulia

1. Aktivitas dhuwur lan selektivitas logam mulia ing katalisis

Katalis logam mulia kasusun saka partikel logam mulia skala nano sing disebarake ing penyangga kanthi area permukaan sing dhuwur kayata karbon, silika, lan alumina.Partikel logam skala nano kanthi gampang nyerep hidrogen lan oksigen ing atmosfer.Hidrogen utawa oksigen aktif banget amarga adsorpsi disosiatif liwat d-elektron saka cangkang atom logam mulia.

2. Stabilitas
Logam larang regane stabil.Padha ora gampang mbentuk oksida kanthi oksidasi.Oksida saka logam mulia, ing tangan liyane, relatif ora stabil.Logam mulia ora gampang larut ing larutan asam utawa basa.Amarga stabilitas termal sing dhuwur, katalis logam mulia wis digunakake minangka katalis pemurnian gas exhaust otomotif.

Spesifikasi

jeneng produk
Asam kloroplatinat heksahidrat / asam kloroplatinat
kemurnian
99,9%
Kandungan logam
37,5% min
Nomer CAS
18497-13-7
Analyzer Plasma/Elemental Induktif (Impurity)
Pd
<0,0050
Al
<0,0050
Au
<0,0050
Ca
<0,0050
Ag
<0,0050
Cu
<0,0050
Mg
<0,0050
Cr
<0,0050
Fe
<0,0050
Zn
<0,0050
Mn
<0,0050
Si
<0,0050
Ir
<0,0050
Pb
<0,0005
Aplikasi
1. Asam kloroplatinat digunakake kanggo nyiapake paling uyah lan komplek platinum.

2. Uga digunakake minangka bath electroplating kanggo plating lan lapisan saka platinum.
3. Aplikasi liyane ana ing katalisis.Prekursor katalis kanggo reaksi silil hidrida karo olefin, hidrosilasi.
4. Uga digunakake kanggo nemtokake kalium.
Packing
5 g / botol;10 g / botol;50 g / botol;100 g / botol;500 g / botol;1kg / botol utawa minangka panyuwunan

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita