banner

Cas no 7440-5-3 bubuk palladium ireng kanthi 100% isi logam

Cas no 7440-5-3 bubuk palladium ireng kanthi 100% isi logam

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Palladium Metal Powder

Penampilan: wêdakakêna metalik abu-abu, ora ana najis sing katon lan werna oksidasi

Mesh: 200 mesh

Formula Molekul : Pd

Bobot molekul: 106,42

Titik lebur: 1554 °C

Titik didih: 2970 °C

Kapadhetan relatif: 12.02g/cm3

Nomer CAS: 7440-5-3


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Aplikasi bubuk Palladium:

 

1.Palladium bubuk nggunakake minangka Katalis heterogen;Katalis kanggo Sintesis Organik;Kelas Senyawa Logam;Senyawa Pd (Palladium);Kimia Organik Sintetis;Senyawa Logam Transisi lan liya-liyane.

2.Palladium wêdakakêna utamané digunakake ing industri elektronik nang lan njaba film nglukis tempel, multilayer keramik kapasitor materi elektroda.

Katalis 3.Highly efisien .Nggawe nanopartikel palladium karo salaka, emas, tembaga menyang alloy nyawiji bisa nambah palladium resistivity, atose lan kekuatan, biasane digunakake ing Pabrik tliti resistor, perhiasan.

Wêdakakêna Palladium kemurnian dhuwur minangka bahan kunci sing penting kanggo aerospace, penerbangan, navigasi, senjata lan tenaga nuklir lan wilayah berteknologi tinggi liyane lan manufaktur mobil, uga ngidini ora nglirwakake investasi pasar investasi logam mulia internasional.

 

Jeneng produk: Bubuk Logam Palladium
Penampilan: wêdakakêna metalik abu-abu, ora katon impurity lan werna oksidasi
Mesh: 200 mesh
Formula Molekul: Pd
Bobot molekul: 106.42
Titik lebur: 1554 °C
Titik didih: 2970 °C
Kapadhetan relatif: 12,02 g/cm3
Nomer CAS:

7440-5-3

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita