banner

Diallyl disulfide cas 2179-57-9 ing saham

Diallyl disulfide cas 2179-57-9 ing saham

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Diallyl disulfide

Nomer CAS: 2179-57-9

Penampilan: ora ana warna nganti cairan kuning entheng

Kapadhetan: 1.0±0.1 g/cm3

Bobot molekul: 114.142

Rumus molekul: C6H10S2

Titik lebur: -30 °C

Titik didih: 125,0 ± 9,0 ° C ing 760 mmHg

Titik nyala: 109,8 ± 20,4 ° C

Panyimpenan: Tansah wadhah sing disegel lan disimpen ing papan sing adhem lan garing, lan priksa manawa ana ventilasi utawa piranti exhaust sing apik ing papan kerja.

Dianggo: Digunakake minangka penengah organik


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Pasokan pabrik Diallyl disulfide cas 2179-57-9 ing saham Allyl disulfide

Jeneng produk: Allyl disulfide / Diallyldisulfide

Pasokan pabrik Diallyl disulfide cas 2179-57-9 ing saham Allyl disulfide

jeneng produk Dialil disulfida
Nomer CAS 2179-57-9
Penampilan Cairan ora ana warna nganti entheng
Kapadhetan 1,0±0,1 g/cm3
Bobot molekul 114.142
Rumus molekul C6H10S2
Titik lebur -30 °C
Titik didih 125.0±9.0 °C ing 760 mmHg
Titik nyala 109,8±20,4 °C
Lumbung Tansah wadhah sing disegel lan disimpen ing papan sing adhem lan garing, lan priksa manawa ana ventilasi utawa piranti knalpot sing apik ing papan kerja.
Panganggone Digunakake minangka perantara organik

 

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita