banner

Tuku Rega Pabrik 99,5% bubuk Jambon Er2O3 Rare Earth Erbium Oxide

Tuku Rega Pabrik 99,5% bubuk Jambon Er2O3 Rare Earth Erbium Oxide

Katrangan singkat:

Pengenalan singkat Erbium Oxide

Jeneng produk: Erbium Oksida

Formula: Er2O3

Nomer CAS: 12061-16-4

Bobot molekul: 382,56

Kapadhetan: 8,64 g/cm3

Titik lebur: 2344 ° C

Penampilan: bubuk pink

Kelarutan: Ora larut ing banyu, cukup larut ing asam mineral kuwat

Multilingual: ErbiumOxid, Oxyde De Erbium, Oxido Del Erbio


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Pengenalan singkat Erbium Oxide

Jeneng produk: Erbium Oksida

Formula: Er2O3

Nomer CAS: 12061-16-4

Bobot molekul: 382,56

Kapadhetan: 8,64 g/cm3

Titik lebur: 2344 ° C

Penampilan: bubuk pink

Kelarutan: Ora larut ing banyu, cukup larut ing asam mineral kuwat

Multilingual: ErbiumOxid, Oxyde De Erbium, Oxido Del Erbio

Aplikasi Yttrium Oksida

Werna penting ing kaca tingal lan glaze enamel porselen.Rega paling apik kanggo erbium oksida kanthi kemurnian dhuwur digunakake minangka dopan kanggo nggawe serat optik lan amplifier.Iku utamané migunani minangka amplifier kanggo transfer data serat optik.Rega paling apik kanggo erbium oksida nduweni werna jambon, lan kadhangkala digunakake minangka pewarna kaca, zirconia kubik lan porselen.Kaca kasebut banjur asring digunakake ing kacamata hitam lan perhiasan murah.

Spesifikasi

Konten REO
REO
99.58
Gd2O3
50 ppm maks
Er2o3
99,9% min
Tb4O7
50 ppm maks
La2O3
50 ppm maks
Dy2O3
50 ppm maks
Ce2O3
50 ppm maks
Ho2O3
50 ppm maks
Pr6O11
50 ppm maks
Tm2O3
125 ppm
Nd2O3
50 ppm maks
Yb2O3
175 ppm
Sm2O3
50 ppm maks
Lu2O3
150 ppm
Eu2O3
50 ppm maks
Y2O3
55
Non Re Impurity
Fe2O3
10 ppm maks
CaO
15 ppm
Cl-
100ppm maks
SiO2
25 ppm
LOI
0,22%

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita