banner

Food garde CAS 120-51-4 Cairan Benzyl benzoate

Food garde CAS 120-51-4 Cairan Benzyl benzoate

Katrangan singkat:

Benzyl benzoate digunakake kanggo pelarut musk lan wewangian saka wewangian, substitutes camphor.

Panggunaan Benzyl benzoate ing inti, utamane ing jinis kembang yaiku wewangian sing apik, luwih tipis utawa pelarut.

Benzyl benzoate nggunakake GB 2760-1996 nyedhiyakake panggunaan rempah-rempah sing bisa ditonton.

Benzyl benzoate nggunakake selulosa asetat, nitroselulosa lan pelarut musk gawean, wewangian tetep, plasticizer.Acaricides.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Spesifikasi Benzyl benzoate cas: 120-51-4

ITEM ANALISIS

SPESIFIKASI

Asil

PENAMPILAN:

Cairan ora ana warna nganti kuning

COMPLIES

ASSAY (%):

99.0-100.5

99.64

ASAM (MG/G NAOH):

0.2 MAKS

0.06

BANYU (%):

0,5 MAX

0.083

ABU SULPHATE (%):

0.1 MAKS

0.07

GRAVITAS SPESIFIK (20 ℃):

1.118-1.122

1.121

INDEKS REFRACTIVE (hd20):

1.568-1.570

1.570

TITIK BEKU (℃):

17 MIN

17.1

Aplikasi

Benzyl benzoate digunakake kanggo pelarut musk lan wewangian saka wewangian, substitutes camphor.

Panggunaan Benzyl benzoate ing inti, utamane ing jinis kembang yaiku wewangian sing apik, luwih tipis utawa pelarut.

Benzyl benzoate nggunakake GB 2760-1996 nyedhiyakake panggunaan rempah-rempah sing bisa ditonton.

Benzyl benzoate nggunakake selulosa asetat, nitroselulosa lan pelarut musk gawean, wewangian tetep, plasticizer.Acaricides.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita