banner

Kualitas dhuwur 99% Dimetil sulfida Cas 75-18-3 kanthi rega murah

Kualitas dhuwur 99% Dimetil sulfida Cas 75-18-3 kanthi rega murah

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Dimetil Sulfida/Metil Sulfida

CAS #: 75-18-3

EINECS #: 200-846-2

FEMA #: 2746

Formula Molekul: C2H6S


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Jeneng produk Dimetil Sulfida/Metil Sulfida
CAS# 75-18-3
EINECS# 200-846-2
FEMA# 2746
Formula Molekul C2H6S
Negara Asal Cina
Kapadhetan relatif 0.84~0.85
Indeks bias 1.423~1.441
titik lebur -98 °C
titik didih 38 °C
titik lampu kilat −34 °F
Penampilan Cairan ora ana warna nganti kuning cahya
ambune Turnip mentah sing ora nyenengake, aroma kubis mambu
Packing 1 kg/drum, 2 kg/drum, 5 kg/drum, 10 kg/drum, 25 kg/drum, 170 kg/drum
Aplikasi 1.Dimetil sulfida iki digunakake digunakake minangka flavoring ing pangan.
2.Dimetil sulfida uga bisa digunakake minangka pelarut lan katalis kanggo akeh senyawa anorganik.
Urip beting 24.00 sasi utawa luwih yen disimpen kanthi bener.
wektu pangiriman 5-7 dina kerja sawise entuk simpenan / pembayaran
Kintunan Express / Air / Sea kasedhiya

Aplikasi
1. Dimetil sulfida minangka perantara ngasilake dimetil sulfoksida.
2. Dimetil sulfida bisa digunakake minangka pelarut kanggo sintesis organik, polimerisasi lan sianidasi.
3. Dimetil sulfida digunakake minangka reagen analitis, polyacrylonitrile lan serat sintetik liyane Spinning lan lenga hydraulic.
4. Dimetil sulfida uga bisa digunakake minangka odorant saka gas kutha, agen pemurnian industri, lapisan film remover, kurang pengawet suhu baterei, etc.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita