banner

Tuku bubuk Platinum oksida / PtO2 CAS 1314-15-4 kanthi rega sing kompetitif

Tuku bubuk Platinum oksida / PtO2 CAS 1314-15-4 kanthi rega sing kompetitif

Katrangan singkat:

Nomer CAS: 1314-15-4

Formula Molekul: PtO2

Bobot molekul: 227.08

EINECS: 215-223-0

Kandungan Pt: Pt≥85,0% (anhidrat), Pt≥80% (hidrat), Pt≥70% (trihidrat)

Sinonim: Platinum(IV) oksida, platina dioksida, platinat oksida


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Tuku bubuk Platinum oksida / PtO2 CAS 1314-15-4 kanthi rega sing kompetitif

Nomer CAS: 1314-15-4

Formula Molekul: PtO2

Bobot molekul: 227.08

EINECS: 215-223-0

Kandungan Pt: Pt≥85,0% (anhidrat), Pt≥80% (hidrat), Pt≥70% (trihidrat)

Sinonim: Platinum(IV) oksida, platina dioksida, platinat oksida

Sifat Platinum oksida:

Katalis Adams, uga dikenal minangka platinum dioksida, biasane dituduhake minangka platinum(IV) oksida hidrat, PtO2•H2O.Iki minangka katalis kanggo hidrogenasi lan hidrogenolisis ing sintesis organik.[1]Wêdakakêna coklat peteng iki kasedhiya kanthi komersial.Oksida dhewe dudu katalis aktif, nanging dadi aktif sawise paparan hidrogen lan banjur diowahi dadi ireng platinum, sing tanggung jawab kanggo reaksi.

Aplikasi platinum oksida:

1. Katalis hidrogenasi, cocok kanggo ikatan rangkap, ikatan rangkap tiga, hidrokarbon aromatik, karbonil, nitril, reduksi nitro

2. Bahan panyerepan hidrogen sing apik banget

3. Resistance karo sawetara nilai resistance kurang ing industri elektronik

4. Bahan mentahan kanggo komponen kayata potentiometer lan bahan line film nglukis kanggo industri elektronik.

Spesifikasi

Jeneng produk:
platina (iv) dioksida
Nomer CAS:
1314-15-4
Item Tes
Standar
Asil
Penampilan
Coklat nganti kristal ireng
Coklat nganti kristal ireng
kemurnian
≥98%
> 98%
Nilai PH
5.0-6.0
5.4
Ag
≥63,5%
63,58%
Cl
≤0,0005%
0,0002%
SO4
≤0,002%
0,0006%
Fe
≤0,002%
0,0008%
Cu
≤0,0005%
0,0001%
Pb
≤0,0005%
0,0002%
Rh
≤0,02%
0,001%
Pt
≤0,02%
0,001%
Au
≤0,02%
0,0008%
Ir
≤0,02%
0,001%
Ni
≤0,005%
0,0008%
Al
≤0,005%
0,0015%
Si
≤0,005%
0,001%

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita