banner

Rhodium sulfate plating solusi perhiasan perak emas CAS 10489-46-0 rega sing cocog

Rhodium sulfate plating solusi perhiasan perak emas CAS 10489-46-0 rega sing cocog

Katrangan singkat:

Kita bisa ngasilake luwih saka 100 jinis katalis logam larang regane lan luwih saka 10 logam mulia bubuk ultrafine lan bubuk nano.Produk digunakake akeh ing industri kimia (kalebu obat), industri nuklir, industri energi, industri material, industri elektronik, militer, lingkungan protecyion, lan akeh wilayah liyane.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Rhodium sulfate plating solusi perhiasan perak emas CAS 10489-46-0 rega sing cocog

Kita bisa ngasilake luwih saka 100 jinis katalis logam larang regane lan luwih saka 10 logam mulia bubuk ultrafine lan bubuk nano.Produk digunakake akeh ing industri kimia (kalebu obat), industri nuklir, industri energi, industri material, industri elektronik, militer, lingkungan protecyion, lan akeh wilayah liyane.

Rhodium bisa digunakake kanggo ngasilake katalis hidrogenasi, thermocouple, alloy rhodium platinum, lsp.

Uga asring dilapisi ing lampu sorot lan reflektor lan digunakake minangka polish optik kanggo watu permata lan minangka bagean kontak listrik.

Bisa digunakake minangka bahan mentahan kanggo instrumen listrik, industri kimia lan pabrik paduan presisi.

Spesifikasi

Jeneng produk:
solusi rhodium sulfat
Nomer CAS:
10489-46-0
Item Tes
Standar
Asil
Penampilan
Solusi coklat abang
Solusi coklat abang
kemurnian
≥98%
> 98%
Nilai PH
5.0-6.0
5.4
Ag
≥63,5%
63,58%
Cl
≤0,0005%
0,0002%
SO4
≤0,002%
0,0006%
Fe
≤0,002%
0,0008%
Cu
≤0,0005%
0,0001%
Pb
≤0,0005%
0,0002%
Rh
≤0,02%
0,001%
Pt
≤0,02%
0,001%
Au
≤0,02%
0,0008%
Ir
≤0,02%
0,001%
Ni
≤0,005%
0,0008%
Al
≤0,005%
0,0015%
Si
≤0,005%
0,001%

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita