banner

Pasokan pabrik rega paling apik CAS 84-69-5 Diisobutyl phthalate DIBP plasticizer

Pasokan pabrik rega paling apik CAS 84-69-5 Diisobutyl phthalate DIBP plasticizer

Katrangan singkat:

Rumus kimia lan bobot molekul

Rumus kimia: C16H22O4

Bobot molekul: 278.35

Nomer CAS: 84-69-5


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Di-isobutyl Phthalate (DIBP)

Rumus kimia lan bobot molekul

Rumus kimia: C16H22O4

Bobot molekul: 278.35

Nomer CAS: 84-69-5

Properties lan nggunakake

Cairan berminyak transparan, bp327 ℃, viskositas 30 cp (20 ℃), indeks bias 1,490 (20 ℃).

Efek plasticizing padha karo DBP, nanging volatilitas lan banyu sing luwih dhuwur tinimbang DBP, uga digunakake minangka pengganti DBP, digunakake ing resin selulosa, resin etilena lan ing industri karet.

Iku beracun kanggo tetanduran tetanèn, supaya ora diijini ing produksi film PVC kanggo nggunakake tetanèn.

Standar kualitas

Spesifikasi

Kelas kapisan

Kelas Kualifikasi

Warna (Pt-Co), kode No. ≤

30

100

Asam (diwilang minangka asam phthalic),% ≤

0.015

0.030

Kapadhetan, g/cm3

1.040±0.005

Kandungan ester,% ≥

99.0

99.0

Titik nyala, ℃ ≥

155

150

Bobot-mundhut sawise dadi panas,% ≤

0.7

1.0

Paket lan panyimpenan

Dikemas dalam drum besi, berat bersih 200 kg/drum.

Disimpen ing panggonan sing garing, teduh, berventilasi.Nyegah saka tabrakan lan sunrays, udan-serangan nalika nangani lan pangiriman.

Ketemu geni panas lan cetha dhuwur utawa hubungi agen oksidasi, nyebabake bebaya kobong.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita