banner

Pabrik pasokan paling apik DMM plasticizer Dimethyl Maleate CAS 624-48-6

Pabrik pasokan paling apik DMM plasticizer Dimethyl Maleate CAS 624-48-6

Katrangan singkat:

Rumus kimia lan bobot molekul

Rumus kimia: C6H8O4

Bobot molekul: 144.12

Nomer CAS: 624-48-6


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Dimetil Maleat (DMM)

Rumus kimia lan bobot molekul

Rumus kimia: C6H8O4

Bobot molekul: 144.12

Nomer CAS: 624-48-6

Properties lan nggunakake

Cairan berminyak transparan, bp 115 ℃ (3mmHg), indeks bias 1,4283 (20 ℃).

Digunakake minangka plasticizer interior, bisa copolymerized karo monomer kaya vinyl klorida, vinyl asetat, styrene, etc.

Uga digunakake minangka penengah organik kanggo synthesizing akeh produk kayata produk saka resisting ultraviolet radiation, etc.

Standar kualitas

Spesifikasi

Kelas kapisan

Kelas Kualifikasi

Warna (Pt-Co), kode No. ≤

20

40

Nilai asam, mgKOH/g ≤

0.10

0.15

Kapadhetan (20 ℃), g/cm3

1.152±0.003

Kandungan ester,% ≥

99.0

99.0

Isi banyu,% ≤

0.10

0.15

Paket lan panyimpenan, safety

Dikemas ing drum besi galvanis 200 liter, bobot net 220 kg/drum.

Disimpen ing panggonan sing garing, teduh, berventilasi.Nyegah saka tabrakan lan sunrays, udan-serangan nalika nangani lan pangiriman.

Ketemu geni panas lan cetha dhuwur utawa hubungi agen oksidasi, nyebabake bebaya kobong.Yen ketemu panas dhuwur, tekanan ing jero wadhah nggedhekake, nyebabake bebaya Bang.

Yen kulit kena kontak, copot sandhangan sing kontaminasi, dikumbah nganggo banyu sing akeh lan banyu sabun sak tenane.Yen mripat kena kontak, mbilas nganggo banyu akeh kanthi tlapukan terus mbukak nganti limalas menit.Njaluk bantuan medis.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita