banner

Kualitas pangan kelas 1-Okten-3-siji cas 4312-99-6

Kualitas pangan kelas 1-Okten-3-siji cas 4312-99-6

Katrangan singkat:

Jeneng produk: 1-Octen-3-one

Kode: 7001

Karakteristik aromatik: lempung seger, jamur, sayuran

FEMA:3515

KOE:-

CAS.: 4312-99-6

Ruang lingkup sing ditrapake: sayuran, iwak, produk susu, jamur

Dosis (PPm): 1-10

1-Okten-3-siji Digunakake ing rasa gurih saka jamur, keju, tomat, iwak, tuna, kubis, brokoli, kentang, asparagus, pitik lan Turki.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Grosir Grosir High Quality food grade 100% Minyak Jeruk Manis Murni

Minyak jeruk minangka minyak atsiri sing diekstrak saka kulit buah jeruk kanthi teknik cold-pressing.Iki uga dipikolehi minangka produk sampingan saka produksi jus jeruk.Jeneng botani yaiku Citrus sinensis.Wis digunakake sacara ekstensif minangka komponen aromatik ing sabun, deterjen, minyak wangi lan macem-macem kosmetik.Werna lenga jeruk manis saka kuning nganti oranye lan kaya banyu nalika disentuh.Ambune nyenengake, seger lan jeruk.Sawise diekstrak saka woh jeruk, aman kanggo digunakake watara 6 sasi.Kajaba iku, sifat antiseptik, aphrodisiac, antispasmodic, anti-inflamasi, karminatif, sedative lan antidepresan saka lenga jeruk manis cocog kanggo digunakake kanggo macem-macem tujuan.
 

barang

Standar

 

 

aksara

Cairan ora ana warna utawa kuning cahya kanthi mambu oranye

 

 

(20/20 ℃)

Kapadhetan relatif

0.8381-0.8550

 

 

 

(20 ℃)

Indeks bias

1.4731-1.4810

 

 

 

Rotasi optik spesifik

+79 ° - +103 ° C

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita