banner

Kualitas dhuwur Guaiacol CAS 90-05-1

Kualitas dhuwur Guaiacol CAS 90-05-1

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Guaiacol

Nomer Kode : 8001

Karakteristik aromatik: fenol, Saus

FEMA:2532

COE: 173

CAS.: 90-05-1

Guaiacol minangka prekursor sing migunani kanggo sintesis senyawa liya.Amarga asale saka biomassa, iki minangka komponen potensial utawa prekursor kanggo "bahan bakar ijo


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Food grade CAS 90-05-1 Guaiacol

jeneng produk: Guaiacol
Kode: 8001
Karakteristik aromatik: fenol, saos
FEMA: 2532
COE: 173
CAS.: 90-05-1
 
Guaiacol minangka prekursor sing migunani kanggo sintesis senyawa liya.Diturunake saka biomassa, iki minangka komponen potensial utawa prekursor kanggo "bahan bakar ijo

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita