banner

Cara pengiriman sing aman CAS 1205-17-0 Cairan helion

Cara pengiriman sing aman CAS 1205-17-0 Cairan helion

Katrangan singkat:

Nama produk: Helional

CAS: 1205-17-0

MF:C11H12O3

MW: 192.21

Kapadhetan: 1,162 g / ml

Paket: 1 L/botol, 25 L/drum, 200 L/drum


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Nama produk: Helional

CAS: 1205-17-0

MF:C11H12O3

MW: 192.21

Kapadhetan: 1,162 g / ml

Paket: 1 L/botol, 25 L/drum, 200 L/drum

barang
Spesifikasi
Penampilan
Cairan kuning cahya
kemurnian
≥99%
Warna (APHA)
≤50
banyu
≤0,5%
Keasaman (mgKOH/g)
≤0.2

Aplikasi

Helional bisa digunakake ing rasa, wewangian, kosmetik lan deterjen.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita