banner

DMP Cairan Dimetil Phthalate CAS 131-11-3

DMP Cairan Dimetil Phthalate CAS 131-11-3

Katrangan singkat:

Rumus kimia lan bobot molekul

Rumus kimia: C10H10O4

Bobot molekul: 194.19

Nomer CAS: 131-11-3


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Dimetil Phthalate (DMP)

Rumus kimia lan bobot molekul

Rumus kimia: C10H10O4

Bobot molekul: 194.19

Nomer CAS: 131-11-3

Properties lan nggunakake

ora ana warna, cairan berminyak transparan, bp282 ℃, titik beku 0 ℃, indeks bias 1,516 (20 ℃).

Larut karo macem-macem resin selulosa, karet, resin etilena menehi sifat pambentuk film, adhesi lan anti banyu sing apik.

Digunakake sacara ekstensif minangka pelarut kanggo ngasilake metil-etil keton peroksida, lapisan anticorrosive sing ngemot fluro.

Plasticizer kanggo resin selulosa asetat.

Bahan saka nyamuk-expellant, penengah kanggo sintesis organik etc.

Standar kualitas

Spesifikasi

Kelas Super

Kelas kapisan

Kelas Kualifikasi

Warna (Pt-Co), kode No. ≤

15

30

80

Asam (diwilang minangka asam phthalic),% ≤

0.008

0.010

0.015

Kapadhetan (20 ℃), g/cm3

1.193±0.002

Isi (GC),% ≥

99.0

99.0

98.5

Titik nyala, ℃ ≥

135

130

130

Stabilitas panas (Pt-Co), kode No. ≤

20

50

/

Isi banyu,% ≤

0.10

0.20

/

Paket lan panyimpenan

Dikemas ing drum besi 200 liter, bobot net 220 kg/drum.

Disimpen ing panggonan sing garing, teduh, berventilasi.Nyegah saka tabrakan lan sunrays, udan-serangan nalika nangani lan pangiriman.

Ketemu geni panas lan cetha dhuwur utawa hubungi agen oksidasi, nyebabake bebaya kobong.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita