banner

Bahan pendingin Food grade WS 5 agen pendingin ws 5 bubuk

Bahan pendingin Food grade WS 5 agen pendingin ws 5 bubuk

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Cooling agent ws-5

Jeneng Kimia: N-((ethoxycarbonyl)metil)-p-menthane-3-carboxamide

Nomer CAS: 68489-14-5

MF: C15H27NO3

MW: 269.38

Penampilan: bubuk kristal putih

Ambune: ambune mentol sithik (meh ora ana ambune)

Cara Deteksi: HPLC

Kemurnian: ≥99%

Titik lebur: 80-82 ℃

Nomer FEMA: 4309

Nomer EINECS: Na/A

Titik nyala: > 100 ℃


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Deskripsi Produk

Jeneng produk: Cooling agent ws-5
Jeneng Kimia: N-((ethoxycarbonyl)metil)-p-menthane-3-carboxamide
Nomer CAS: 68489-14-5
MF: C15H27NO3
MW: 269.38
Penampilan: bubuk kristal putih
Ambune: ambune mentol sithik (meh ora ana ambune)
Cara Deteksi: HPLC
Kemurnian: ≥99%
Titik lebur: 80-82 ℃
Nomer FEMA: 4309
Nomer EINECS: Na/A
Titik nyala: > 100 ℃
Kelarutan: Iku arang larut ing banyu.Padha larut ing etanol, propylene glycol, sistem rasa lan lenga wangi.
Umur beting: 2 taun
Paket: 1kg saben tas karo plastik pindho nang lan aluminium foil tas njaba, utawa 25kg saben serat drum karo tas plastik pindho nang, utawa miturut requirement pelanggan '.
Panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem lan garing.Tetep adoh saka cahya sing kuwat lan panas.

WS3, WS5, WS10, WS12, WS23, WS27...

Kaluwihan:
1. agen cooling long-tumindak, kang nduweni rasa cooling kuwat lan prolong efek cooling.
2. Panas-Resistance: Pemanasan ing 200oC ora bakal nyuda efek cooling, cocok kanggo nggunakake baking lan proses panas suhu dhuwur liyane.
3. Cooling agen ws-5 punika banyu-solubility ora luwih saka 0,1%, iku luwih apik tinimbang cooling agen tradisional, supaya bisa tumindak ing rasa Bud luwih wallop lan wis efek cooling dawa.
4. Produk ora ana mambu.Nalika digunakake karo rasa liyane, nambah efek saka rasa.

Aplikasi:
1. Produk panggunaan saben dina: pasta gigi, produk lisan, Penyegar Udara, krim kulit, krim cukur, sampo, tabir surya, krim mandi.
2. Produk pangan: produk gula-gula, coklat, produk susu, bir, roh suling, minuman,
Permen karet.

Bedane agen pendingin seri WS

 

Bedane agen pendingin

 

Jeneng produk/Item Efek
WS-23 Kanthi aroma mint, bisa bledosan ing sasi, impact kuwat ing sasi.
WS-3 Iku dumadi alon coolifeeling ing sasi, ing mburi tutuk lan ilat.
WS-12 Kanthi ambu Peppermint, ing rongga aral pasukan mbledhos banget, lumebu ing panggonan tenggorokan kanggo nyorot koyo cooling, kauntungan iku dadi maneh.
WS-5 Nduweni aroma Peppermint lan aktivitas rasa kelangan sing paling dhuwur, tumindak ing kabeh mukosa lisan, tenggorokan lan irung.
The Duration WS-23 bab 10-15 min WS-3 bab 20 min

WS-12 bab 25-30 min WS-5 bab 20-25 min

Efek pendinginan WS-5>WS-12>WS-3>WS-23

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita